I brist på annat

Stormvindar, hagel, åska och ett rejält regn. Blanda det så får du en ospelbar fotbollsplan i Allsvenskan. Kort och gott matchen blev inställd. Men har inte LSK planskydd? Tänker ni kanske? Jo de har dom, men på grund av de hårda vindarna som har blåst på Sveriges framsida (nej men kan inte kalla en kust som vätter mot Ryssland för framsida) under helgen har gjort att tältet inte kunnat sättas upp.

Så brist på annat får vi väl konstatera:

Att IFK Norrköping är klara för Superettan, sejouren blev bara ettårig för det klassiska laget. Snacka om platt fall. Ambitionen inför säsongen var lite för hög om man säger så. Vågar man säga grattis?

Att dagens match mellan LSK - Malmö FF skjuts upp till morgondagen, och om inte Skarsjövallen är spelbar blir det dörrmattan på Borås Arena som gäller som spelplats. Känns ju sisådär med tanke på att LSK inte är några hejare på att spela på dörrmattor...

Att man troligtvis hade behövt galonbyxor, gummistövlar med rejäla skruvdobb och cyklop med tillhörande simglasögon för att kunna spela matchen idag.

Ha en underbar måndagskväll! (Jo, det går faktist att ha det!).

/ Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0