Derbydäng

Lika svart som FC Trollhättans dräkter är sinnet just nu. Förlust mot FCT. Det finns inte på vår världskarta, åtminstone inte till klockan 21.00 igår. LSK dominerade kraftigt under de inledande trettio minuterna och FCT var rent ut sagt skitdåliga. Men de kämpade och slet och till slut stod det där som segrare. Men de gröna skulle gjort fler mål än sina rivaler om man skall se till antalet chanser.

Bedrövande? Ja. Orättvist? Som fan!

- Den så kallade "Trollhätteblonderingen" var naturligtvis framträdande i FCT. Ni vet blonda slingor mot mörk hårbotten (se bilden till höger). Är vida känd som  "Trollhätteblondering". Inte snyggt. Speciellt inte efter gårdagen

- LSK fortsätter att inte göra mål sina chanser. Kanske dags att nöta avslut på träningen?

- Andreas Samuelsson fick chansen igen efter sin fina insats mot Elfsborg. Men han sattes aldrig på några stora prov. Förutom det enda skottet på mål som också gick in.

Grej of the game: Att Andreas "Drutten" Jorfors stod och sålde souvenirer. Stort tycker vi på Skrivna Ark.

/Archie


Helgens citat

Kommer från Elfsborgs hårdförde anfallare James Keene som förundras över Ljungskiles hemmaplan och dess placering. En förundran som känns väldigt 2008.

Så här skrev James Keene i sin blogg på nyheter24.se efter matchen: 
"It is a good job I didnt drive to the game yesterday as I would have Never found the ground. You would never think there was a football pitch at the end of the very small lane, past a farm, no houses & in the middle of no-where."


Usel busschaufför?

/Archie

Senaste nytt om Flingmarks skada

Enligt säkra källor utanför klubben har Skrivna Ark fått nys om hur det går med hans rehabilitering, efter skadan han ådrog sig i en träningsmatch mot IK Oddevold på försäsongen. Då krockade Flingmark med Oddevolds målvakt och fick sedan åka ambulans in till sjukhuset där de kunde konstatera att benet var av. Efter det har man inte hört ett knyst om något, när det gäller Flingmark.

Men idag kan Skrivna Ark komma med nyheten om att Flingmark åter är på benen. Det är i alla fall på det viset att skadan har läkt väldigt bra och gipset har nu tagits bort. Alltså var det bara drygt 2 månader som Flingmark behövde bära gipset. Nu handlar det om att han ska komma tillbaka till sitt forna jag, med hjälp av hård träning. Om det vill sig väldigt bra kan man kanske få se Jacob Flingmark i LSK-dressen redan i slutet av höstsäsongen.

Skrivna Ark önskar Flingmark lycka till och att han ger allt för att komma tillbaka så snart som möjligt!

/Speezie

Nära skräll av LSK


Med 8 nya spelare i startelvan, inför lördagens batalj i Svenska Cupen mot Elfsborg. var det nog inte många som trodde på hemmalaget Ljungskile. Men med en snittålder under 21 år i startelvan mot ett nästintill intakt Elfborg gjorde man väldigt bra ifrån sig. Boråsarna ägde mycket boll, men chanser saknades det och debutanten Andreas Samuelsson hade en lugn början. På första chansen LSK får är man effektiva och Mattias Carlsson gör 1-0. Det håller, nästan... För med endast minuter kvar av matchen kvitterar Elfsborg, men matchen går ändå till förlängning. Där drar dock Elfsborg det längsta strået och går vidare i cupen.

- Gudmundur Magnusson fortsätter med att satsa på ungt. En snittålder på under 21 år och dessutom väljer han att satsa på 17-åriga Andreas Samuelsson mellan stolparna. Något som Samuelsson inte gjorde Magnusson besviken, utan mer tvärtom. Till SR Väst sade han efter matchen att Samuelsson varit fantastisk. Ynglingen kunde till och med besvära sig att göra en TV-räddning på en nick av Anders Svensson.

- Ljungskilespelarna retade upp Anders Svensson så till den milda grad att Svensson fick ett vredesutbrott på domaren, vilket resulterade i två gula kort på några sekunder och därmed rött. Rutinerat, Anders!

- Publikfattigt var det på läktaren. Endast 555 åskådare hade tagit plats på Starke Arvid, trots bra väder och det näst bästa laget i Allsvenskan just nu var på besök. Det är alldeles för dåligt, även om LSK inte har presterat resultatmässigt i SuperEttan.

Grej of the game: Ljungskilesonen Mattias Carlsson fick göra LSKs ledningsmål (även enda LSK-målet). Det var inget dåligt mål heller. Ljungskile vann bollen på Elfsborgs planhalva och Liridon Kalludra kunde slå en underbar boll till en nästintill fri Mattias Carlsson. Första bollkontakten är inte bra från Carlssons sida, men sedan slår han till med en vänsterfot och bollen går in i bortre krysset. Så gör man bara om man är Ljungskilefostrad, eller hur?

/Kaj Kavaj

LSK misstänks för bluff och båg


Efter LSKs match mot Åtvidaberg blossade det upp att Ljungskile lagt sig mot betalning. Det är något som både företrädare från Ljungskile och Åtvidaberg förnekat bestämt. Att detta skulle förekommit anser Skrivna Ark som osannolikt, eftersom att det skulle nästintill vara omöjligt att inte se det på ett lags prestation. LSK hade trots allt ett par giftiga chanser att göra mål och dessutom var ÅFFs båda mål fina prestationer utan chans för Colin Burns i LSK-målet.

Företrädare från BK Häcken menar att man fick ett samtal från Ljungskile spelarbuss, 2007, när man var påväg hem efter att ha säkrat en Allsvensk plats. Tydligen ska man ha sagt att om Häcken betalade en slant kunde man vinna sista matchen hemma mot GIF Sundsvall. Det var det som krävdes, samtidigt som Häcken vann i sista matchen, för att Häcken skulle bli Allsvenskt. För oss i Skrivna Ark-redaktionen låter det som det var sagt med mycket ironi och i ett onyktert tillstånd...

Det är ingen som tror på att LSK skulle lagt sig mot Åtvidaberg, utan det är bara något som media tar upp för att svartmåla Ljungskile. Det verkar som att om man inte spelar dålig fotboll och dålig fotbollsplan, så måste man dela ut kritik till LSK genom att hitta på något nytt. Fallet är under utredning, men när LSK får sin upprättelse borde man få en ordentlig ursäkt från spelbolaget som stoppade spelen på matchen.

/Kaj Kavaj

Säsongens första förlust

Mattias Carlsson gjorde debut i Superettan.

Svårt att undvika förluster under en hel säsong och idag kom första, på bortaplan mot Åtvidabergs FF. Enligt rapporter var matchen till en början en jämn tillställning, med chanser åt båda hållen. Därefter tog ÅFF över och med halvlekens sista spark tog man ledningen med 1-0. Därmed fick man såklart ett psykologiskt övertag till andra halvlek och LSK hade svårt att komma fram till några heta målchanser. Det var först i slutet en del chanser skapades, men innan dess hade brukslaget gjort 2-0 och det var redan kört.

- Mattias Carlsson fick chansen från start istället för Liridon Kalludra, som var så lyckad i förra matchen mot Vasalund. Kanske var ett sätt att få ner Kalludra från skyn efter alla hyllningar, inte minst vår. Fast med facit i hand borde nog Kalludra fått chansen. Men det är lätt att vara efterklok.

- Colin Burns fick återigen förtroendet efter att i två matcher stått för tveksamma beslut. Denna gången släppte han in två mål, men denna gången sägs det ha varit otagbara mål. Trots det fortsätter klagandet på Ljungskile supporterforum...

Grej of the game: Enligt Åtvidabergssupportrarnas matchrapport ska Daniel Åkervall haft helt öppet mål, men när Åkervall skulle lägga in bollen var plötsligt målvakten där och kunde göra en strålande räddning.

/Speezie

Lika som bär: Lundblad vs. Sliper

Jon Lundblad tvingades som bekant sluta med fotbollen nyligen. Men något som vi på redaktionen har noterat att den forne strikern har sina likheter med GIF Sundsvalls mittfältare Daniel Sliper. Döm själva.

                
Sliper?                          Lundblad?

Vet du en person med LSK-anknytning som är lik en kändis? Skriv en kommentar eller maila oss på:  [email protected]

/Archie

Sluta gnäll, det vänder!

Mathias Gravem
Säsongsinledningar har inte varit LSKs grej. Här i premiären 2005 mot GAIS, förlust 1-2.

Efter två matcher är det inte muntert bland de med grönvita ögon. Två poäng på två matcher kunde lika gärna varit sex poäng på lika många matcher. Då kanske det är dags att dra sig till minnes lite gamla säsongsinledningar.

2008: 0 poäng efter 4 omgångar.
- Gick ju ändå rätt hyfsat det året, trots uttåg ur Allsvenskan.

2007: 0 poäng efter 2 omgångar.
- Det blev ju Allsvenskan till slut.

2006: 9 poäng efter 3 omgångar.
- Bra inledning, men vår sämsta placering sedan comebacken till elitfotbollen...

Detta kan ni ju suga på lite, gnällmaffian!

/Archie och Speezie

Det upprepar sig...

Liridon Kalludra gjorde en härlig debut i SuperEttan för LSK.

Efter ett snyggt mål av Martin Smedberg-Dalence och bra spel, gick LSK till halvtidsvila med en stabil 1-0-ledning. Fast andra i andra halvlek stämde det inte för tränare Magnussons grabbar. Man släppte in Vasalund i matchen och efter en snestuds över Colin Burns förändrades allt. Burns var tvungen att riva ner sin motståndare och domaren dömde mycket riktigt straff. En straff Burns inte hade en susning på. Att sedan återkomma i matchern var svårt även ett par chanser skapades. Skrivna Ark önskar laget lycka till och att man snart får turen med sig och vinner matcherna.

- Den lille tekniska Liridon Kalludras debut var allt annat än dålig! Om någon sagt att han skulle fylla 18 i höst och spelade division 4-fotboll förra året skulle jag tappa hakan. Det var precis det jag gjorde! En tunn 17-åring som är oerhört mogen i sitt spel och verkligen tar för sig. Har någon någonsin gjort en bättre debut i Ljungskile? Misstänker att det var mycket länge sedan i så fall. Men det man undrar nu är: var ska detta sluta?

- Vasalund hade två skott på mål, varav en var straffen. Det är ganska bittert att se den statistiken efter en oavgjord match. Speciellt när LSK hade nio avslut på mål...

- Johan Patriksson har fått tilldelat sig det legendariska numret 9. I matchprogramet gick det att läsa att hans bästa medspelare han haft var Jörgen Wålemark. En skam att svara något annat för Patriksson i och med sitt tröjnummer.

Grej of the game: Återigen en klackpassning. Den lille Liridon Kalludra åstakom en fantastisk klackspark fram till en dessvärre offsidestående Johan Patriksson.

/Kaj Kavaj
Noterbart: Detta är 100 inlägget på Skrivna Ark!

Även GAIS...

...har begåvats med med ett äckligt fult bortaställ. Nu skulle man vilja fråga GAIS-ledningen. Hur tänkte ni här?



Varför?

/Archie

Tre poäng blev en poäng

Daniel Hoch hade en nick i stolpen.

LSK hade en bergsäker 2-0 vinst inom räckhåll verkade det som. Icke sa nicke, två tveksamma ingripande från Colin Burns och sen stod det 2-2, som blev slutresultatet. Ljungskiles 1-0 mål var en riktig läckerbit, efter att Martin Smedberg klackat fram till Johan Patriksson som läckert placerade bollen i mål. Även Daniel Åkervall gjorde mål.

- Unge Eric Kristoffersen var den stora överraskningen i startelvan. Kristoffersen skall ha gjort en stabil insats. Mycket trevligt tycker vi på Skrivna Ark.

- Colin Burns inleder säsongen med två tveksamma ingripanden. Inte bra. Vi kan bara hoppas att Burns skärper till sig och tar revansch mot Vasalund. Tränare Magnusson går sedan ut i media och ger Burns skulden. Bra eller dåligt?

Grej of the game: Smedbergs klackpassning. Inte ens Zlatan hade kunnat göra det bättre.

/Archie

Skrivna Arks premiärelva

Målvakt:
Colin Burns
Bild på spelaren
Kommentar: Soklart val. Mr Burns är vår bäste målvakt och kommer troligtvis tillhöra toppskiktet i Superettan.

Backlinje:
Cedomir Zarkovic - Richard Jansson - Sam Brill - Edwin Phiri
Bild på spelaren Bild på spelaren  Bild på spelaren
Kommentar: Här utgår vi ifrån att Etchu Tabe är avstängd. Då väljer vi att ersätta honom med Sam Brill eftersom han är i bättre fysisk form än Samuel Oji och mer rutinerad än Mattias Carlsson. vad det gäller ytterbackarna så väljer vi samma lirare som fick chansen i cupen mot Ängeholm. Möjligt att Robert Johansson tar platsen som vänsterback. Isådanafall ser vi Phiri som högerback.

Mittfält:
Liridon Kalludra - Martin Smedberg - Aleksandar Kitic
Bild på spelaren Bild på spelaren Bild på spelaren 
Kommentar: Liridon Kalludra får väl ses som överraskningen här. Men den lille teknikern har varit duktig på försäsongen och känns för tillfället som det bästa alternativet. De övriga två är självskrivna.

Anfall:
Tobias Johansson - Johan Patriksson - Daniel Åkervall
 Bild på spelaren Bild på spelaren

Kommentar:
Johan Patriksson kommer bli viktig för LSK, väldigt viktig! Han är nog den ende i anfallet som kan vara riktigt säker på sin plats. I den här elvan tar vi även ut Tobias Johansson som har visat prov på frejdigt spel under försäsongen och Daniel Åkervall som verkar ha hittat tillbaka till det spel som han hade under 2007 i Sylvia.  

Patriksson blir mannen som ska ta LSK till seger i premiären, om man ska tro oss.

Matchen slutar med 2-0 till de grönvitas favör. Johan Patriksson sätter båda målen.

Har vi gjort tränare Magnussons jobb eller är vi helt ute och cyklar?
Lämna en kommentar med era startelvor!

/Redaktionen

Skrivna Ark tippar Superettan

Okej, vi är lite sent ute med tanke på att Superettan hade premiär idag. Men vi bortser från det. Nedan följer vår tippning av hur Superettan slutar 2009 samt en kommentar om varje lag.  

1. GIF Sundsvall: Har bästa truppen i SE. Deras anfall är riktigt giftig. Enda frågetecknet är målvakten.

2. IFK Norrköping: När allt kommer omkring har de faktiskt en riktigt bra trupp. Är en underdog med tanke på förra årets fiaskosäsong.

3. Assyriska: Var nära kvalplatsen ifjol. Har ett bra lag och i år blir det kval.

4. Mjällby: Har nåt spännande på gång. Mycket starkt mittbackspar med hemvändande Patrik "Bagarn" Rosengren och en giftig Erton Fejzullahu i offensiven.

5. Syrianska: Här har vi överraskningslaget. Har ett spännande lag och så har de fått in rutinerade killar som Suleman Sleyman, Joakim Hagernäs och Michael Mensah

6. Ljungskile: Ny tränare, ny organisation, stor spelaromsättning. Det är mycket nytt. Men det kommer bli ett rätt trevligt år.

7. Landskrona: Anders Linderoth försöker vända på skeppet och tar i år ett stort kliv i rätt riktning.

8. Ängeholm: Har tappat två tunga pjäser i Markus Holgersson och Emil Salomonsson. Men trots det lyckas de knipa en bra placering i år.

9. Åtvidaberg: Lånet från Örebro, Kevin Walker kommer bli mycket nyttig. Dock gäller bara lånet fram tills sommaren och är han så bra som han skall vara så kommer andra och bättre klubbar få upp ögonen.

10. Falkenberg: Tappade Joel Johansson till Elfsborg, ersatte honom med Stefan Rodevåg. Och han vet hur man gör mål i FFF. Oberäkneliga

11. Jönköping Södra: Klarade sig kvar efter med nöp och näppe förra året. Har tappat många spelare, men dubbellånet från Kalmar Ricardo Santos och Marcel Sacramento för att J-Södra hamnar nåra snäpp höger i år.

12. Qviding: Har tappat en riktigt tung pjäs i Josef Karlsson som gjorde 8 mål som mittfältare. Har dessutom en ny tränare och sånt tar alltid tid att sätta sig.

13. Sirius: Hade det tungt förra säsongen, har tappat Andreas Eriksson. Men de har gjort en del intressanta värvningar. Bland annat Eric Jernberg från Carlstad United.

14. Väsby: Har tappat flera spelare till AIK. Men kan också låna spelare från den föreningen under hela säsongen.

15. Vasalund: Har ett väldigt ungt lag. Men också orutinerat. Kennedy Igboananike kommer bli en jobbig överraskning för motståndarna.

16. FC Trollhättan: Har tappat tre av sina bästa spelare. Bäste målskytten långtidsskadad, så vem skall göra målen? Kommer få det riktigt tufft.

/Redaktionen

Säga vad man vill...

...om Häcken. Men de har äckligt fula bortatröjor





/Archie

Skrivna Ark sammanfattar försäsongen

Skrivna Ark kommer i det här inlägget att göra ett försök till att sammanfatta årets försäsong. Enjoy


LSK - Carlstad United 4-1: Daniel Åkervall, George Ekeh (provspelare), Mentor Zhubi (provspelare), Liridon Kalludra


LSK - Sandefjord 2-1: Aleksandar Kitic, Daniel Åkervall


Sarpsborg 08 - LSK 4-0: -


Skövde AIK - LSK 1-2: Jacob Flingmark, Aleksandar Kitic


Husqvarna FF - LSK 2-2: Aleksandar Kitic, Edwin Phiri


LSK - Oddevold 0-1: -


Strömsgodset - LSK 2-0: -


LSK - Lindome GIF 1-0: Martin Smedberg-Dalence


LSK - Västra Frölunda 4-0: Johan Patriksson (2), Daniel Åkervall (2)


LSK - Torslanda 5-0: Richard Jansson, Daniel Åkervall, Johan Patriksson, Cedomir Zarkovic, Etchu Tabe


LSK - LB07 2-0: Aleksandar Kitic, Johan Patriksson



Spelade matcher: 11

Vunna: 7

Oavgjorda: 1

Förluster: 3


Gjorda mål: 22

Insläppta: 12


Interna skytteligan:

5 Daniel Åkervall

4 Johan Patriksson

4 Aleksandar Kitic

1 Martin Smedberg-Dalence

1 Richard Jansson

1 Cedomir Zarkovic

1 Jacob Flingmark

1 Edwin Phiri

1 Etchu Tabe

1 Liridon Kalludra

1 George Ekeh (provspelare)

1 Mentor Zhubi (provspelare)


  

Assistligan:

3 Tobias Johansson

2 Martin Smedberg-Dalence

1 Richard Jansson

1 Edwin Phiri

1 Liridon Kalludra

1 Johan Patriksson

1 Cedomir Zarkovic

1 Niklas Löfgren



Skrivna Ark prisar försäsongen:


Bäste spelare:

Johan Patriksson: En solklar utnämning, kommer att bli en viktig kugge för LSK i år. Komplett spelare. Bra på huvudet och bra bollmottagare trots sin längd. 


Vårens komet:

Liridon Kalludra: En mycket svår utnämning, men den går till vår lille tekniker på innermittfältet. Det finns mycket talang i den lilla kroppen och det har han visat flera gånger om i träningsmatcherna.


Vårens utropstecken:

Aleksandar Kitic och Edwin Phiri: Vi kunde inte enas på den här punkten så vi tog helt sonika ut båda två. Kitic ser att utvecklas till en riktig härförare på innermittfältet. Och Phiri har varit stark på sin ytterbacksplats och visat sig besitta en hel del spelskicklighet.


Vårens frågetecken:

Cedomir Zarkovic: Vad har hänt här? Zarkovic har fått spela väldigt lite på försäsongen och när han har spelat har han inte övertygat. Han besitter ju en underbar känsla i fötterna.



/Archie


Första steget mot Europa avklarat

Det började dåligt med tanke på att Ängeholm gjorde 1-0 redan efter två minuter. LSK kvitterade 69 minuter senare genon Daniel Åkervall som var framme och högg efter att Ängelholms målvakt schabblat med bollen. Matchen går till förlängning, men det är nära att Ängeholm kan avgöra. Men LSK lyckas vinna på övertid efter mål av Martin Smedberg och Johan Patriksson. Dessutom brände Robert Johansson en straff.

-Pluspoäng till Åkervall och Kristoffersen, riktigt bra idag. Detsamma gäller Patriksson som sliter däruppe och beröm till Mattias Carlsson som spelade 90 minuter igår och 120 minuter idag. Starkt! Säger tränare Magnusson till den officiella hemsidan.

Här är elvan som startade matchen:

D.Åkervall          J.Patriksson          T.Johansson

M.Smedberg          A.Kitic          E.Kristoffersen

E.Phiri          M.Carlsson          E.Tabe          C.Zarkovic

C.Burns


Följande byten gjordes (ut-in):
Minut 20: Tobias Johansson - Robert Johansson
Minut 99: Daniel Åkervall - Liridon Kalludra
Minut 119: Martin Smedberg - Viktor Adebahr


/Archie

Jon Lundblad slutar



Tyvärr så möttes man under måndagen av den tråkiga nyheten att Jon Lundblad tvingas sluta med fotbollen. Efter att han under våren råkat ut för sin fjärde korsbansskada. Istället kommer Jon satsa på sina studier till civilekonom
- Det finns ett liv efter fotbollen också. Säger Jon till den officiella hemsidan

Och Jon fick till slut rådet av läkarna att sluta med elitfotbollen med tanke på att det finns risk för men för livet. Mycket mycket tråkigt tycker vi på Skrivna Ark.
- Jag kom till Ljungskile med förhoppningen att spela 30 matcher och komma tillbaka till fotbollen efter en skadedrabbad sista säsong i Örebro. Men när vi spelade som vi gjorde i Allsvenskan fanns det helt enkelt ingen plats för mig. Sen har skadorna fortsatt att förfölja mig. För tre veckor sedan operarade jag mina knän för åttonde gången. Det är mitt egna beslut att lägga av men jag har också lyssnat på läkarna. berättar Jon till den officiella hemsidan

Jons sista match i den gröna tröjan blev mot sin gamla klubb Örebro SK på hans gamla hemmaplan, Behrn Arena. Och på något sätt så känns ändå som ett rätt bra slut på Jons karriär när allt kommer omkring. En karriär kanske inte riktigt blev vad som förutspåddes när han kom fram i början av 2000-talet.

Vi på Skrivna Ark vill önska Jonlycka till i framtiden och tacka för tiden i LSK

/Archie

LSK vann den sista träningsmatchen

Hela redaktionen var samlad idag för första gången på mycket länge. Matchen spelades på Bodele, på en gräsplan som var allt annat än bra. Men Uddevalla badade i sol, först en enkel promenad längs strandpromenaden. En promenad som värmde, mer än spelet faktist. Sedan fort hem för att kolla in den allsvenska premiären.  Men åter till matchen. LSK vann med 2-0 på en dålig gräsplan. Efter mål av Aleksandar Kitic och Johan Patriksson. Det räcker så.

- Johan Patriksson kommer vara en grym tillgång i Superettan. Kanske den bästa anfallaren i hela serien?

- Då fick vi äntligen sen honom. Ljungskiles första brasse, Genalvo. Han skötte sig hyfsat, verkar ha en fin passningsfot, i övrigt avvaktar med analys.

Grej of the game: Det stora slagsmålet som utbröt i slutet av första havlek. Det började med att Etchu Tabe fick sig en smäll vi kortlinjen och tände till och tryckte tillbaka. Sen var det full rulle. Tror att alla utom LB07:s målvakt var inne i högen och slet efter varandra. Det hela slutade med att Etchu Tabe och LB07-killen blev utvisade.


/Archie, Speezie och Kaj Kavaj


Lika som bär: David Thylén vs. Sideshow Bob

Då var det dags igen. Den här gången är det målvaktsförvärvet David Thylén som förväxlas med simpsonskaraktären Sideshow Bob.

       
David Thylén?                                                                    Sideshow Bob?

Vet du en person med LSK anknytning som är lik en kändis? Skriv en kommentar eller maila oss på:  [email protected]

/Archie

BOMBEN! Jörgen Wålemark blir bandytränare!

Foto: TV4Nyheterna Väst
Wålemark anser att stoleken på bollen är oväsentlig och att det går bra med båda bollarna.

Idag släpptes bomben: Jörgen Wålemark bli bandytränare för IFK Vänersborg!

Skrivna Ark kan idag berätta att enligt TV4 Väst tar Jörgen Wålemark över som ny tränare i elitserielaget i bandy (!), IFK Vänersborg. Kunskaperna inom bandy hos Wålemark var något Skrivna Ark inte alls visste om. Nu gör den forne LSK-spelaren "en Henke Larsson" och sadlar om. Trots att han inte åkt skridskor sedan 2004 är förhoppningarna goda för att Wålemark ska göra IFK Vänersborg till ett storlag. Redan nu har Jörgen Wålemark ett par spelare från Ryssland på gång, vilket lovar gott inför kommande säsong.

När nyheten blev officiell var Jörgen Wålemark strålande glad, vilket ni kan se här.

/Speezie

[Valid RSS]