Det upprepar sig...

Liridon Kalludra gjorde en härlig debut i SuperEttan för LSK.

Efter ett snyggt mål av Martin Smedberg-Dalence och bra spel, gick LSK till halvtidsvila med en stabil 1-0-ledning. Fast andra i andra halvlek stämde det inte för tränare Magnussons grabbar. Man släppte in Vasalund i matchen och efter en snestuds över Colin Burns förändrades allt. Burns var tvungen att riva ner sin motståndare och domaren dömde mycket riktigt straff. En straff Burns inte hade en susning på. Att sedan återkomma i matchern var svårt även ett par chanser skapades. Skrivna Ark önskar laget lycka till och att man snart får turen med sig och vinner matcherna.

- Den lille tekniska Liridon Kalludras debut var allt annat än dålig! Om någon sagt att han skulle fylla 18 i höst och spelade division 4-fotboll förra året skulle jag tappa hakan. Det var precis det jag gjorde! En tunn 17-åring som är oerhört mogen i sitt spel och verkligen tar för sig. Har någon någonsin gjort en bättre debut i Ljungskile? Misstänker att det var mycket länge sedan i så fall. Men det man undrar nu är: var ska detta sluta?

- Vasalund hade två skott på mål, varav en var straffen. Det är ganska bittert att se den statistiken efter en oavgjord match. Speciellt när LSK hade nio avslut på mål...

- Johan Patriksson har fått tilldelat sig det legendariska numret 9. I matchprogramet gick det att läsa att hans bästa medspelare han haft var Jörgen Wålemark. En skam att svara något annat för Patriksson i och med sitt tröjnummer.

Grej of the game: Återigen en klackpassning. Den lille Liridon Kalludra åstakom en fantastisk klackspark fram till en dessvärre offsidestående Johan Patriksson.

/Kaj Kavaj
Noterbart: Detta är 100 inlägget på Skrivna Ark!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0