Tre poäng blev en poäng

Daniel Hoch hade en nick i stolpen.

LSK hade en bergsäker 2-0 vinst inom räckhåll verkade det som. Icke sa nicke, två tveksamma ingripande från Colin Burns och sen stod det 2-2, som blev slutresultatet. Ljungskiles 1-0 mål var en riktig läckerbit, efter att Martin Smedberg klackat fram till Johan Patriksson som läckert placerade bollen i mål. Även Daniel Åkervall gjorde mål.

- Unge Eric Kristoffersen var den stora överraskningen i startelvan. Kristoffersen skall ha gjort en stabil insats. Mycket trevligt tycker vi på Skrivna Ark.

- Colin Burns inleder säsongen med två tveksamma ingripanden. Inte bra. Vi kan bara hoppas att Burns skärper till sig och tar revansch mot Vasalund. Tränare Magnusson går sedan ut i media och ger Burns skulden. Bra eller dåligt?

Grej of the game: Smedbergs klackpassning. Inte ens Zlatan hade kunnat göra det bättre.

/Archie

Kommentarer
Postat av: u-a 4 life

Tycker det är synd hur ni klagar på Burns. Ge han några chanser till! Varken Burns eller smögen är bra på fötterna (urusla), Thylen saknar längd. Som sagt, ingen är 100%.

Tycker dock lite synd om er som har fått Gummi. Efter att ha sett några träningar och efter kommentarer man hört från Skövde så är han inte en rättvis tränare. Han favoriserar och de spelare han inte gillar pratade han ej ens med. Han faller för fjäsk från föräldrar och låter sina personliga åsikter styra. Men Gummi ska ha ett sort cred för vad han gjort i Skövde. Tar han er tillbaka till Allsvenskan så fungerar tydligen hans taktik. Men han lär inte få någon rolig utvärdering av spelarna i höst då det ryktas om att ingen tycker om honom.



Jag önskar er all lycka till i superettan i år, trots att mitt hjärta tillhör Oddevold! Ta er tillbaka till Allsvenskan!

2009-04-16 @ 11:23:51
Postat av: Archie

Ua 4-life: Fast nu tycker jag inte att vi klagar på Burns. Vi bara konstaterar.



Sen finns det ett ordspråk som är bra "Tro inte ens på hälften av vad du hör och ser"

2009-04-16 @ 19:06:35
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0