Säsongens första förlust

Mattias Carlsson gjorde debut i Superettan.

Svårt att undvika förluster under en hel säsong och idag kom första, på bortaplan mot Åtvidabergs FF. Enligt rapporter var matchen till en början en jämn tillställning, med chanser åt båda hållen. Därefter tog ÅFF över och med halvlekens sista spark tog man ledningen med 1-0. Därmed fick man såklart ett psykologiskt övertag till andra halvlek och LSK hade svårt att komma fram till några heta målchanser. Det var först i slutet en del chanser skapades, men innan dess hade brukslaget gjort 2-0 och det var redan kört.

- Mattias Carlsson fick chansen från start istället för Liridon Kalludra, som var så lyckad i förra matchen mot Vasalund. Kanske var ett sätt att få ner Kalludra från skyn efter alla hyllningar, inte minst vår. Fast med facit i hand borde nog Kalludra fått chansen. Men det är lätt att vara efterklok.

- Colin Burns fick återigen förtroendet efter att i två matcher stått för tveksamma beslut. Denna gången släppte han in två mål, men denna gången sägs det ha varit otagbara mål. Trots det fortsätter klagandet på Ljungskile supporterforum...

Grej of the game: Enligt Åtvidabergssupportrarnas matchrapport ska Daniel Åkervall haft helt öppet mål, men när Åkervall skulle lägga in bollen var plötsligt målvakten där och kunde göra en strålande räddning.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0