LSK misstänks för bluff och båg


Efter LSKs match mot Åtvidaberg blossade det upp att Ljungskile lagt sig mot betalning. Det är något som både företrädare från Ljungskile och Åtvidaberg förnekat bestämt. Att detta skulle förekommit anser Skrivna Ark som osannolikt, eftersom att det skulle nästintill vara omöjligt att inte se det på ett lags prestation. LSK hade trots allt ett par giftiga chanser att göra mål och dessutom var ÅFFs båda mål fina prestationer utan chans för Colin Burns i LSK-målet.

Företrädare från BK Häcken menar att man fick ett samtal från Ljungskile spelarbuss, 2007, när man var påväg hem efter att ha säkrat en Allsvensk plats. Tydligen ska man ha sagt att om Häcken betalade en slant kunde man vinna sista matchen hemma mot GIF Sundsvall. Det var det som krävdes, samtidigt som Häcken vann i sista matchen, för att Häcken skulle bli Allsvenskt. För oss i Skrivna Ark-redaktionen låter det som det var sagt med mycket ironi och i ett onyktert tillstånd...

Det är ingen som tror på att LSK skulle lagt sig mot Åtvidaberg, utan det är bara något som media tar upp för att svartmåla Ljungskile. Det verkar som att om man inte spelar dålig fotboll och dålig fotbollsplan, så måste man dela ut kritik till LSK genom att hitta på något nytt. Fallet är under utredning, men när LSK får sin upprättelse borde man få en ordentlig ursäkt från spelbolaget som stoppade spelen på matchen.

/Kaj Kavaj

Kommentarer
Postat av: Jonas

Var kommer Häckenryktet ifrån?

2009-04-30 @ 08:22:47
Postat av: Archie

Jonas: Aftonbladet hade en artikel om det...

2009-04-30 @ 11:44:33
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0