Laul skojar, klubben bjuder och Slawuta skadad

Den före detta LSK-spelaren Robert Laul, numera rikskänd journalist, har på sin blogg rapporterat om att IFK Norrköping bjuder på inträdet till alla ungdomar under 16 år vid hemmamatchen mot Ljungskile SK.
Parollen är:
"Fri entré för alla barn -  stötta BRIS! IFK Norrköping kan inför onsdagens hemmamatch mot Ljungskile SK presentera en unik satsning för alla barn. Alla under 16 år bjuds på fri entré till matchen samtidigt som vår samarbetspartner Hyresbostäder skänker 10 kronor per åskådare till BRIS".
Laul undrar om det inte redan nu är synd om barnen och varför då erbjuda att se "Kris-Peking" mot Ljungskile, som är vida känt för sin "attraktiva" fotboll. Till råge på allt, sent på säsongen i höstrusket...

Till den ytterst viktiga matchen mot IFK Norrköping på onsdag avgår en supporterbuss, där Ljungskile SK gått in och betalar själva resan för att få med så många som möjligt att åka med. I skrivande stund är det 27 anmälda till resan. Intresset svalnar väl med en match mitt i veckan. Tack Svenska fotbollsförbundet!
Supportrarna verkar tveksamma till fem-backslinjen nu när man inte gör några mål längre, om man ska tro vad som skrivs på LSKs Svenskafans forum. De vill gå tillbaka till aningen 4-4-2 eller 4-3-3 mot IFK Norrköping.

Ni som hade putsat er monokel ordentligt i söndags kanske såg att målvakten Michal Slawuta saknades på både planen och bänken. Istället fanns tredjemålvakten Andreas Samuelsson på bänken. Orsaken var att Slawuta skadat axeln på fredagens träning. Slawuta missar med all sannolikhet onsdagens match mot Norrköping.
På tal om målvakter har Malmös första målvakt blivit avstängd av MFF för sina gester mot publiken efter matchen mot GAIS. Själv minns man när Slawuta vinkade nöjt mot GAIS-klacken i halvtid på Ullevi.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0