LSK vs. Strömvallens plast/gummi-matta (?)

Imorgon spelar vårt kära LSK en otroligt viktig match, borta mot bottenkonkurrenten Gefle IF. Det allra viktigaste är att inte förlora. Alla andra resultat är bara ett plus för LSK. Vid oavgjort är avståndet ner till Gefle det samma som nu, samtidigt som det är en match närmare slutet. Fast det allra bästa är såklart vinst för att dryga ut avståndet till bottenlagen.

Men det som är den stora snackisen, förutom Wilsons avstängning, är Strömvallens (Gefles arena) plan. Enligt rykten är den riktigt risen! Då undrar den oinsatta men nyfikna läsaren "Kan du inte odla gräs där uppe i norr?". Nej, det kan de inte. Inte ens plastgräs...eller vad det nu är. Det är i alla fall ett plastgräs som är väldigt omodernt. I Bohuslän förknippar jag Fridhem som ett omodernt plastgräs. Om det är så uselt är det verkligen omodernt. Bland annat har GAIS-målvakten Dime sågat det totalt. Efter att ha haft tre bollkontakter under bortamatchen mot Gefle, blev hans handskar helt kolsvarta...

Nåväl, vi får väl se om detta underlag fungerar något vidare för "konstgräs-hatarna" Ljungskile.
Laget åkte i alla fall upp under fredagseftermiddagen upp mot Gävle.

På supporterfronten ser det lite tunnare ut med folk som åker upp. LSK Fans rapporterar att man kommer skicka upp en minibuss till Gävle. Vi får väl hoppas att lite stöd räcker i alla fall.

Skrivna Ark önskar LSK lycka till i denna viktiga match!

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0