Vi noterar...

Att den forne LSK-spelaren, numera GIF Sundsvall-spelaren, Johan Patriksson återigen är ryktenas man. Patriksson har haft en helt okej säsong, även om Sundsvall inte lyckats. Trots detta har han varit bänkad ett par matcher och man börjar undra om det är den fd. tränarens "fel" (nuvarande tränare är Sören Åkerby). Svane-bördige Patriksson, som rakat av sig sitt slitna hår, har kontrakt med Sundsvall säsongen ut, men sedan kan det alltså bli att han går gratis till vilken klubb som han tycker är lämpligast. Enligt uppgifter har LSK visat sitt intresse tillsammans med ett par tyska klubbar från andra- och tredjedivisionen. Själv säger Patriksson att han trivs i Sundsvall. Återstår att se om han undrar sig när den bittande vintern kommer...

Att unge talangen Erik Lund har gjort landslagsdebut. Det blev inte riktigt som han tänkt det först. Efter att motståndarna, Georgien, inte hade råd att åka och spela så blev motståndet istället Superettalaget Landskrona BoIS. Erik Lund fick spela hela matchen som högerback, vilket är rätt imponerande i och med att han kom in som reserv och dessutom inte gjort några landskamper innan. U21-landslaget vann matchen med 4-1 och Lund var en av få som imponerade på förbundskapterna Söderberg/Lennartsson. Därmed kanske Ljungskile-sonen stärkte sina chanser att vara med i det stundande U21 EM-mästerskapet som nästa år spelas i Sverige. Vi får väl se vad som händer. Skrivna Ark önskar Erik Lund lycka till med sin karriär!

Att Jacob Flingmark återigen tränar med Ljungskile. Efter att under hösten varit utlånad till division 2-klubben IK Oddevold, där han gjort succé. Flingmark har på tio spelade matcher, som yttermittfältare, gjort 7 mål - vilket är ett hyfsat facit! Det för "Flingan" upp på andra plats i Oddevolds interna skytteliga. Frågan som man kan ställa sig är om IKO hade klarat att avancera till division 1, som laget gjorde, om inte Flingmark anslutit efter halva säsongen. Lånet skulle sträcka sig till november, även om LSK hade chans att ta hem honom tidigare om det behövdes. För IKO är säsongen slut, så "Flingan" kan alltså vara aktuell för spel i de sista fem matcherna i Allsvenskan. Vi får väl se om han mognat och utvecklats i rätt riktning så att David Wilson möjligen kan ge honom chansen. 

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0