Enkel seger i första matchen

                                
Så var första träningsmatchen spelad. Enligt rapporter till Skrivna Ark ska Ljungskile visat att man är numret större Karlstadlaget. Carlstad inledde dock målskyttet, men efter det replikade LSK snabbt genom dagens lagkapten Daniel Åkervall. Efter det följde både 2-1, 3-1 och 4-1 innan matchen var till ända. 2-1 kom från testspelande George Ekeh, 3-1 även det från en testspelare i Mentor Zhubi och sista målet gjordes av unga löftet Liridon Kalludra.

Inget direkt att höja på ögonbrynen efter matchen. Många testspelare deltog och det är svårt att bilda sig en uppfattning om lagarbetet. Etchu Tabe sägs ha varit bäst på planen och amerikanen får gärna fortsätta på det viset. Bland testspelarna var det 18-åriga Mike Isaac som sägs vara närmast ett kontrakt.
Annars var det tränaren, Gudmundur Magnusson, som bjöd på den mest händelserika momentet. I slutet av matchen bröt islänningen ut i ett vredesutbrott, efter att Niklas Löfgren tagits hårt och blev sedermera uppvisad bland publiken.


Redan dagen efter Carlstadmatchen är det dags för nästa kamp. För motståndet denna gång är Tippeligalaget Sandefjord Fotball, som på lördagen spelade oavgjort (1-1) mot BK Häcken. Antagligen kommer Sandefjord med en helt annan startelva mot Ljungskile, men det gör och andra sidan LSK också.

Startelvan mot Sandefjord är:

A. Samuelsson

E. Phiri, R. Jansson, M. Carlsson, R. Johansson

M. Smedberg-Dalence, A. Kitic, V. Adebahr

T. Johansson, J. Lundblad, J. Flingmark
På avbytarbänken finns:
J. Patriksson
E. Tabe
D. Åkervall
N. Löfgren
C. Zarkovic

Intressant att inte Johan Patriksson får starta, men det beror antagligen på hans förkyldning tidigare i veckan. Även lite förvånande att fyra väldigt unga spelare får chansen i startelvan. För förutom de ser laget väldigt starkt ut. Annars är det många frågor som kommer upp.
- Håller unga Samuelsson i mål mot bra motstånd?
- Kommer Carlsson imponera som mittback och därmed fortsätta på den positionen?
- Kommer Smedberg-Dalence ha en offensiv roll på mittfältet?
- Vilken status håller Lundblad nu? Nytändning?
-  Ska Tobias Johansson visa att han håller även på en högre nivå?

Många frågor, men och andra sidan borde man ha det tidigt på försäsongen.

Skrivna Ark önskar återigen laget ett stort lycka till!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0