Fredagen den 13:e!

Patriksson och Ljungskile föll tungt och stort i dagens match mot Sarpsborg 08.

På fredagseftermiddagen var Ljungskile påväg upp i buss till Östfoldhallen med möte med Sarpsborg 08. På förmiddagen hade man även genomfört ett träningspass. Med på resan fanns den mexikanska målvakten, den serbiska mittbacken samt två okända tipselitspelare (?). Dessutom en hel orkester med skolelever som visade sig vara de bästa med LSK-anknytning denna kväll.

J. Flingmark, J. Patriksson, E. Tabe

Ljungskile hänger inte med i matchen. Norrmännen gör också 1-0 i den första halvleken och håller uppe spelet rätt mycket mot ett svagt grönt lag. I halvlek görs tre byten. Bland annat går den serbiska backen ut efter en dålig insats och mexikanen tar plats i målet istället för Burns. Mexikanen gjorde en fruktansvärd insats och släpper in tre mål i andra halvleken. LSK får alltså åka hem med en 4-0 förlust. Det sägs att den hårda period av fys är en av anledningarna till nederlaget. Provspelarna höll inte måttet och kommer nog aldrig få se Starke Arvid igen. Den enda som imponerade på Magnusson var unge Kristoffersen, som kom in i slutet av andra halvlek.

Nästa match är mot Magnussons gamla klubb, Skövde AIK, den 21/2. Hoppas på förbättring då!