Mexikanen borta? - Vem är Kapella-Karlsson?

Skrivna Ark har tagit emot ett färskt mail där det står att läsa att den mexikanska målvakten, Christian Barrentos, inte åkte hem. Gudmundur Magnusson flaggade för att man skulle skicka hem båda testspelarna som deltog i träningsmatchen mot Sarpsborg 08 under fredagen. Istället står att läsa att Barrentos deltog på en träning efter fredagens match, men att man fortfarande skulle skicka hem honom. 
  
Men den historian tar inte riktigt slut. Tidigare i denna veckan ska tydligen ett par agenter virrat omkring i Ljungskile och frågat på dålig engelska om "goalkeeper, Mexico?". Det är dock oklart om agenterna fick tag i Barrentos eller någon annan målvakt från Mexiko.

/Speezie


Rickard Kapella-Karlsson uppkom ju som ett ytterst löst rykte här på Skrivna Ark, och naturligtvis tänder vi på alla cylindrar och några fler. Här nedan finns det diverse lite fakta om pojken.


Den 18:e Augusti 1983, nådens år. Kom ett gossebarn till världen, hans namn var Rickard Kapella-Karlsson. Fotbollskarriären inleddes i BK Häcken som han spelade i till och med slutet av 2006, då det blev FC Trollhättan för grabben och året senare blev det Skärhamn. Där han i vissa matcher fick bära kaptensbindeln.


Han är ursprungligen mittfältaren men kan även husera i försvaret. Men 180 cm och 72 kg kanske inte låter så mycket för en mittback. Dock så beskrivs Rickard som en kämpe som aldrig viker ner sig.  Han verkar dessutom ha en fäbless för sköna frisyren och rejäla polisonger och det är ju alltid ett stort plus.


Lite kuriosa: Kapella-Karlsson var på väg till LSK som lån sommaren 2006 men nobbade i sista stund.

                 
  Som sagt, polisonger.


/Archie



Fortsätt att maila in era tips och rykten till oss. Det uppskattar vi verkligen! Mailadressen är: [email protected].

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0