Nu drar det igång!

Dags för första träningsmatchen för året och det är värmlands fotbolls stolthet, Carlstad United. De spelar 2009 i division 1 södra och mest intressant med laget är att det tränas av förra LSK-tränaren Milenko Vukcevíc (bilden).
Ljungskile spelar även på söndag, då mot Sandefjord. Så alla tillgängliga spelare bör få chansen i alla fall en match. De som är mer tveksamma till spel i helgen är Johan Patriksson, Etchu Tabe och Mattias Carlsson. Patriksson har varit förkyld och även Tabe har varit sjuk. Carlsson har återhämtat sig från en knäoperation och är kanske inte helt redo för spel ännu.

Enligt officiella hemsidan spelar LSK med följande startuppställning imorgon:
C. Burns

E. Kristoffersen -  Testspelare -  E. Tabe - D. Åkervall

C. Zarkovic - M. Isaac
(Testspel) - L. Kalludra

M. Zhubi
(Testspel) - G. Ekeh (Testspel) - S. Chekroun (Testspel)

Fem testspelare står alltså att läsa i startuppställningen och mer intressant är att det är ett helt anfall med testspelare. Den ej namngivna mittbacken har varit på provspel under ett tag och kommer från Brasilien. Mike Isaac har varit här ett par omgångar och får återigen chansen. ÖIS-duon Mentor Zhubi och Simon Chekroun (bilden) har tränat med laget under en period och får nu visa upp sig i en riktig match. När det gäller den tredje forwarden handlar det om nigerianen George Ekeh från Gröndals IK. (Där kan noteras att officiella hemsidan är ute och cyklar, eftersom de trodde att han kom från Carlstad United. Däremot skrev LSKs Svenskafans rätt.)
Det ska bli intressant med det manskapet Gudmundur ställer upp med och se om det är någon av testspelarna som höjer sig ett extra strå nu.

Skrivna Ark önskar givetvis Ljungskile SK lycka till!

/Kaj Kavaj

Kommentarer
Postat av: Simon Sjöfors

Jag tror snarare att hemsidan ville tala om att har spelat för Carlstad United eftersom de skulle möta just dem. Kör hårt med bloggen! Like it!

2009-02-07 @ 17:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0