Snöslask - Bandy - Länkar - Kungliga förlovningar

                                               
Legenden tillsammans med nån snubbe i Runtuna AIK


Vi skriver den 24:e februari, även i år känd som fettisdagen. Snön smälter bort så sakta, normalt januariväder på våra breddgrader. Men troligtvis har vi skjutit på årstiderna genom att spy ut diverse avgaser i luften. Se bara på att augusti numera är en riktig ordentlig sommarmånad medan juli oftast regnar bort.
______________________________________________________

IFK Vänersborg blev klart för slutspel i den så underbart glamorösa sporten Bandy, det innebär att vi får fortsätta med ändlöst och tråkigt bandysnack i SR Radio Väst. Jippie... Känn ironin!
______________________________________________________

När vi startade den här bloggen beslutade vi att inte göra reklam för bloggen mer än att binda den till sportix.se. Som ett expriment för att se hur lång tid innan någon länkar vidare till vår eminenta blogg i Ljungskiles Svenska Fans forum.  Det tog j*vligt lång tid. Det dröjde ända tills i lördags då signaturen "Bosse (LSK)" länkade till oss via det tidigare nämnda forumet...
_______________________________________________________

Idag blev det som ni alla kanske vet klart att Viktoria får gifta sig med Daniel. Visst kul för dom, men är det så viktiga nyheter att SVT måste köra extrainsatt rapport varje halvtimma?


Nu kom det här inlägget att bli rätt fattigt på LSK-detaljer, men jag tar på mig det.

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0