Tankarna går



Skrivna Ark surfade in på lokaltidningen Bohusläningen och deras sportsidor. Ögonen stannade på notisrubriken "Mest lästa sportnyheter", där mycket underligt artikeln "Patriksson allt längre bort från LSK" (se bild) låg som dagens mest lästa. Tankarna börjar gå att det kanske är någon irriterad och ledsen Oddevoldsupporter som tryckt på uppdatera sidan för många gånger. 

En annan sak som är rätt intressant är att Bohusläningen "bara" skrivit en liten notis om Patrikssons återkomst till klubben, där inte Patriksson fått uttala sig själv. Antingen har Bohusläningen inte haft möjlighet och struntat i det. Eller så bojkottar Johan Patriksson all media. Vem vet?

Skrivna Ark gratulerar ungtupparna Liridon Kalludra och Andreas Samuelsson (bilden) som återigen blivit uttagna till en landslagssamling, för P91, som äger rum i veckan. Dessutom åker legenden, Bosse Wålemark, med de och ansvarar även för träning där uppe. Även Mattias Axelsson är inkallad som reserv. Axelsson tillhör Vallens IF, men har tränat ett par gånger med LSK och är nära en underskrift. Om det skulle bli aktuellt handlar det först och främst om spel i Tipselitlaget för Axelsson.

Vi önskar Kalludra, Samuelsson och legenden lycka till!


Skrivna Ark är lite förvirrade när det gäller vad det är som verkligen gäller. Lennart Johansson i Ljungskiles sportkommité har uttalet sig olika till olika medier. Till Sveriges Radio Väst sade han att man är på jakt på två mittbackar och även kanske en mittfältare, medan han sa till tidningen Bohusläningen att det var aktuellt med två mittbackar och en målvakt. Så vad som gäller vet inte ens Skrivna Ark, men vi vet att det är framtiden som avgör det.

Det ryktas även att Aleksandar Kitic förhandlar om ett nytt kontrakt för att få ett längre uppehållstillstånd. Även en norsk Tippeligaklubb verkar vara intresserade. Fortsättning följer.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0