Vi noterar...

- Att: gårdagens provspelare inte var något att hänga i julgranen, enligt rapporter skall mexaren ha varit riktigt dålig. Han släppte in tre mål, ett var ett otagbart skott i krysset men de andra två får han ta på sig. Ett kul faktum är att Colin Burns fick order om att värma upp igen under andra halvlek. Dock så verkade mexaren ha skärpt till sig till den milda grad att Colin fick stanna på bänken

- Att: David Thylén var med till Norge igår. Vad händer där egentligen? Enligt väl insatta källor vill "Gummi" ha David i truppen medan styrelse verkar vara lita veliga. 

- Att: allas vårat FCT nu verkar ha vaknat på transfersidan, två nya spelare klara under veckan. Det är Olof Hvidén-Watson. Vänta nu har inte jag hört det namnet nånstans tänker ni kanske? Jo, det har ni nog, pojken var nämligen med i en internmatch för LSK den 13:e December 2008 . Den andre spelaren är Markus Dahlin från ÖIS. Också en pojk som har ryktats till LSK, men inget som LSK verkade intresserade av. Intressant att FCT plockar in två spelare som LSK nobbat....

- Att: Idag är det ju som ni kanske vet den 14: februari går under benämningen "Alla hjärtans dag". En tradition som från början har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin (tack Wikipedia för den infon!), men nu har det mest urartat till nåt kommersiellt jippo alá mors och fars dag som mest går ut på att par skall köpa rosa saker med hjärtan på till varandra.

- Att:
våra läsare är lite snåla med kommentarer, säger som engelsmännen "C'mon, give us som fuckin comments!"


Det var allt för denna gången.

/Archie

Kommentarer
Postat av: Heja LSK

Mittbacken som kommer från Sverige är Rikard Kappella-Karlsson, senast Skärhamns IK, Tidigare Häcken. 100% säkert.....

2009-02-14 @ 16:53:27
Postat av: Iggy Pop

Anledningen till kommentar fåtalet beror nog mest på att de flesta läser er startsida och bläddrar ner genom era bra inlägg. För att skriva kommentar måste man in på varje inlägg i menyn till höger.

2009-02-14 @ 18:42:47
Postat av: Archie

Iggy Pop: Okej, så kan det ju vara. Men man kan ju också klicka på "kommentar" under inlägget.



Tack för berömmet.



Mvh

Archie

2009-02-15 @ 12:26:24
URL: http://skrivnaark.blogg.se/
Postat av: M

Detta var det roligaste jag läst. Nånsin!

Skulle FCT ha tagit spelare som LSK "nobbat"?



Väldigt konstigt att ni har nobbat en Marcus Dahlin som har allsvensk rutin och att ni fortfarande står där utan mittback......



Jajaja, lycka till på eran jakt på allsvensk biljett. Vi ska bara hålla oss kvar vi.

2009-03-06 @ 11:23:50
Postat av: Archie

M: Trevligt att du uppskattar bloggen...



Ja, FCT har ju värvat Olof Hvidén Watson som var med och provspelade för LSK. Men sen hände inget, det tolkar då vi som en nobb.



" och att ni fortfarande står där utan mittback......"



Det var det roligaste jag har läst någonsin. LSK har mittbackar. Richard Jansson och Etchu Tabe är ett mittlås utav allsvensk klass. Sen kan även ungtuppen Mattias Carlsson spela mittback. Sen när betyder allsvensk rutin från 2006 att spelaren fortfarande är bra? För det finns väl en anledning till att Dahlin knappt spelat hälften av matcherna för ÖIS under säsongerna 2007 och 2008.



/Archie

2009-03-06 @ 13:26:37
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0