Löfgren och Adebahr ger klartecken

Ett stort frågetecken har figurerat kring Niklas Löfgren. Såklart handlade det så till vida LBild på spelarenöfgren skulle spela i Ljungskile SK eller vilken klubb som i så fall skulle vara aktuell. På torsdagskvällen släppte till slut LSK ut nyheten att Niklas Löfgren förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år. Nyheten värmde nog mycket hos samtliga LSK-älskare, efterom Löfgren var en av de mest tongivande spelarna i LSKs trupp 2008. Under 2008 vann Löfgren den interna poängligan med fyra mål och fyra målgivande passningar, på 28 spelade matcher.
Noterbart är att Löfgren anslutar till truppen i februari.

Som Skrivna Ark tidigare flaggat för tidigare är nu Viktor Adebahr helt klar för spel i Superettan 2009. På onsdagen gav LSK klartecken att Adebahr skrivit under ett kontrakt med klubben. Därmed var det andra nyförvärvet klart! För den som inte känner till Adebahr kan sägas att han har Herrestads AIF som moderklubb, men kommer närmast från IF Elfsborg där han mestadels huserat i deras U21-lag. Enligt Ljungskiles officiella hemsida är han en vänsterfotad mittfältare med bland annat bra passningsspel.

Det har även kommit fram att LSKs trupp kommer kompletteras med fyra spelare till. Vilka det kan tänkas bli låter vi vara osagt, men Johan Patriksson kan vara aktuell. Dessutom är klubben ute efter minst en mittback då två stycken ska provspela inom kort. Det återstår att se vad som händer. Truppen börjar hursomhelst forma sig.

Skrivna Ark återkommer inom kort om kommentarer hur truppen ser ut i dagsläget.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0