Läsartips har kommit in

Fler och fler börjar följa bloggen och det tackar vi givetvis för. Utan er hade vi haft den energin som man behöver för att syssla med sånt här. Därför passar vi nu på att ge tillbaka lite genom ett par tips vi fått in i vår mailinkorg samt annat smått och gott vi hittat det senaste.

- Nyligen gick en av LSKs bästa spelare till Örgryte IS för att fortsätta sin Allsvenska karriär och det verkar vara ett gäng fotbollsspelare som lagt upp en video på Youtube. I videon, som ni ser här nedan, hör man David Leinar skanderas som en sorts uppladdning inför någon inomhusmatch.


- På tal om Leinar så tog det väldigt lång tid för ÖIS att kunna köpa loss honom från Ljungskile. Det var först när Malmö FF sålde Ola Toivanen till PSV som ÖIS fick ett par klasualmiljoner och kunde lösa Leinar från LSK. Efter det försökte man roffa åt sig Jonas Wallerstedt från IFK Göteborg utan lycka. Därför kom man på den strålande idéen att försöka spendera sina få slantar på den forne Helsingborgsspelaren Alvaro Santos från franska Sochuax i Lique 1. Som redan var en ryktenas man då Helsingborg var väldigt intresserade av att plocka "hem" Santos. Kanske hade inte HIF väntat sig att ÖIS skulle försöka lägga sig i det hela.Visst hade det varit ett drömanfall med Allbäck/Santos, men samtidigt måste nog ÖIS penga upp rätt rejält om man ska ha en chans att knyta till sig Santos. Trots det är många ÖIS-anhängare väldigt hoppfulla för att få se Santos i ÖIS-tröja...

- Några som inte heller är särskilt realistiska, fast i en annan avsikt är Oddevolds anhängare. Där tror man helt klart att laget kommer vara aktuellt i toppen av division 1. Fast för ett opartisk person är det inget direkt att höja på ögonbrynen. Man har gjort sig av med den lyckade tränartrojkan och fått in en gammal spelare som tränat ett division 4-lag. Man har värvat Robert Pettersson (som flera gånger haft motivationsproblem), Angelo Vega (som man har för stora förhoppningar på) och Markus Svensson (som är gammal som gatan och kommer ha svårt att prestera). Dessutom har den som var en avgörande faktor, Jacob Flingmark, varför IKO gick upp gått tillbaka till LSK. Så någon SuperEttanplats 2010, för Oddevold, tror inte Skriva Ark på.
Att kunna få se FC Trollhättan i SuperEttan 2010 blir troligtvis också svårt. Laget har tappat många av sina bästa spelare och inte värvat någon namnkunnig att förstärka laget med...
   Tyvärr verkar det som om många LSK-anhängare har nappat på trenden att övervärdera sitt lag utan att ha sett de spela ihop. Många tror att LSK helt klart kommer gå upp i Allsvenskan direkt. Fast med tanke på det unga laget Gudmundur Magnusson förfogar över är det inte speciellt troligt - tyvärr! Skrivna Ark vill mer än gärna ha fel på denna punkten, men samtidigt måste vi vara realistiska i våra omdömen.

- På en av Uddevallas nattklubbars hemsida fick vi tips om att det fanns ett inlägg i deras gästbok som kanske kunde vara aktuellt för publicering på Skrivna Ark. Det passar utmärkt här, för vem visste att L-O Mattsson knäcker extra som DJ?
 

Ni får mer än gärna fortsätta komma in med tips, så kanske just ert tips ramlar in hos oss en vacker dag!

/Redaktionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0