Skrivna Arks kandidater till rollen som assisterande tränare

Nu verkar det som att organisationen runt a-laget äntligen är helt klart. Dock vill Skrivna Ark ta fram lite egna kandidater som kanske hade kunnat vara ett ämne för posten som assisterande tränare.

Men en sen natt efter många timmar av överläggningar, gräl och handgemäng har redaktionen lyckats samsa sig över en lista över de hetaste namnen till rollen som assisterande tränare. Vi har valt att begränsa oss till tre en topp 3. Men på läsarnas begäran så kan hela listan komma att avslöjas.


Bosse Pettersson
Skrivna Arks egen liten hustomte kvalificerar sig naturligtvis. Med ett CV som innehåller klubbar som, FC Plavi Team, Vasalund/Essinge IF och Spårvägens GoIF för att nämna några.


Senast kommer Bosse från en degradering ur superettan med Enköping, eller ja. Han avgick innan de ramlade ur. Du kan även se honom som expertkommentator på Viasat och panelmedlem i Matchpuls på Fan TV. Aftonbladets sportredaktion lär ha en devis som lyder "Tycker Bosse en viss sak skall man göra tvärtom för då blir det rätt"...



Jonas Björk

Målkungen från b-laget har inlett sin tränarkarriär i Munkedals IF, hemmahörande i division sex. Skrivna Ark känner att Jonas redan nu är mogen större uppgifter.



Bror Wålemark

Är egentligen en ännu större legend än sin son Bo. Har egentligen dragit sig tillbaka från ledarrollen men Skrivna Ark tror starkt på att Bror skulle kunna göra storstilad comeback i en roll som assisterande tränare och mysgubbe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0