Äntligen!

Johan Patriksson ler nöjt efter ha gjort Ljungskiles båda mål mot Qviding. LSK vann med 2-0.

Efter fem matcher utan seger lotsade det äntligen för LSK! 2-0 mot Qviding var en skön seger som säkert ger laget tid att andas lite. Det kunde också varit en ännu större seger. För i första halvlek, som var rätt tråkig, nickade Aleksandar Kitic i stolpen. I andra halvlek hade Qviding en jättechans när Joakim Jensson (bekant namn?) sköt en frispark som Nicklas Svensson räddade med hjälp av stolpen. Sedan var det Johan Patriksson-show! Först pangar han in ett närskott i straffområdet och sedan lobbar han in sitt andra mål, efter ett brassesamarbete med Genalvo.

- Patriksson är på gång! Förra matchen blev det ett mål och idag två. Räknar han uppåt? Tre mål i nästa alltså?

- Nye högerbacken Ryan Miller gjorde en kanonmatch och man kan nog säga att en viss Karin Carlsson satte i halsen. Vad kännetecknar en panikvärvning för dig, Karin?

- Kan LSK upprepa framgångsreceptet till nästa vecka då återigen Qviding står på andra planhalvan?

Grej of the game: Bror Wålemark var så glad att han inte visste vad han höll på med? Det såg nämligen ut som det när han kom körandes på cykelbanan med bilen i Ljungskile efter matchen.