Segertåget fortsätter sin resa


 Ljungskile åkte till Göteborg och Valhalla IP för att återigen möta Qvidings FIF. Man hade med sig en seger i bagaget sedan sist match, mot just Qviding. Trots det hade man parkerat på jumboplatsen före dagens match. LSK var också bäst inledningsvis, men ett slumpmål gav Qviding luft under vingarna och det fortsatte med att Etchu Tabe gav bort bollen som siste man och det var två mål upp. Men med en otrolig moral lyckades LSK vände matchen och till slut vinna med 2-3, efter två mål av Niklas Löfgren och ett av Martin Smedberg-Dalence.

- Niklas Löfgren verkar återigen hittat målet och kanske kommer han upp i den målform han hade i Skärhamn för ett par år sedan.

- Cedomir Zarkovic, kom in, ville, vågade och segrade. Bästa matchen på länge från tvåfotarnas konung!

- Vilka var det som förutspådde Genalvos succé? Jo, Skrivna Ark naturligtvis! Igår visade han varför han är "Sveriges bästa defensiva mittfältare".

Grej of the game: Ljungskileanhängarna flockades på läktarna och det var mer som en hemmamatch än en bortamatch. Det slutade med att laget fick tacka för stödet på både huvudläktaren och ståplatsläktaren.


Nu står det också klart att Tobias Johansson inte kommer fortsätta på LSKs segertåg, utan för honom blir det en utlåning till Lindome i division 1. Johansson har haft svårt att ta plats och denna lösningen ser vi på Skrivna Ark som ett bra iniativ från LSKs sida och kan nog ge Johansson mer självförtroende.  

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0