Varför vill det sig inte?

Återigen tappade Ljungskile poäng i en match där man skapar chanser för att vinna matchen säkert. Man börjar undra varför det inte vill sig. Igår dominerar man matchen som vanligt mot ett topplag som GIF Sundsvall, ändå får man inte hål på norrläningarna i första halvlek. Istället blir det ett i baken i andra halvlek. Fast sedan händer något. LSK sätter två chanser genom Liridon Kalludra och Niklas Löfgren. Men det är nästan för förutsägbart för att det ska vara sant, för Ljungskile kan inte knyta åt säcken, utan istället får Sundsvall en straff i slutminutrarna och återigen blir det ett poängtapp. Detta gör det inte lättare att komma upp i tabellen...

- Nicklas Svensson gjorde comeback. Dock i fel tröja och utan keps... Svensson bar nämligen en röd tröja med nummer 35 på. Annars har man känt igen honom när han spelat i Ljungskile genom sin orangea tröja med nummer 29 på och en grön keps. Insatsen var riktigt bra och är en injektion som de gröna kan behöva i höst.

- Unge Liridon Kalludra gjorde sitt godkända mål. I en tidigare match var det många som var säkra att ett skott från hans högerfot var inne i mål innan den studsade ut, men domaren dömde då alltså inget mål. Det gjorde den svartklädda domaren mot Sundsvall. Kalludra använde huvudet och var sedan strålande glad. Solen var bakom molnen, men Kalludra sken upp besökarna på Starke Arvid Arena.

- Örjan Glans gjorde sin första match som ny LSK-tränare och från sittplats såg det ut som om fördelning av coachningen mellan honom och Legenden fungerade bra.


Grej of the game:
Det var en spärr som släpte från Niklas Löfgrens hjärta när han äntligen fick se sitt första mål för säsongen gå in. Det verkade som om Löfgren tränat hela vårsäsongen på sin målgest (se bilden). Och vilken målgest! Den fd. Skärhamn-spelaren släppte allt och slängde sig likt ett dåligt dyk som slutar med magplask...

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0