And we're back!

Här slänger man ut pengar för att åka över till de brittiska öarna  i goda vänners lag (övriga redaktionen) för att se sitt favoritlag spela fotboll, och så går de och spelar 1-1 mot bottenlaget Norwich. Lägg därtill att "The Blues" underpresterade. Men det är väl det som är charmen med fotboll? Nå vi skall hålla Birmingham-snacket rätt lågt med tanke på att denna underbara blogg handlar om Ljungskile SK.



Efter att vi anlänt till hemstaden Uddevalla under dagen var det första vi gjorde var att dyka in på internet för att läsa ikapp på allt som har hänt.

Så vad har hänt? Jo en hel del faktist. Vi tar väl en runda och samlar upp helgens händelser...



LSK slog tillbaka Torslanda IK med klara 5-0 efter en mycket bra match. Det är i alla fall det man kan uttyda ur rapporterna från matchen. LSK har nu 10-1 på de tre senaste matcherna (alla mot motstånd hämtade från division ett). Det ser lovande ut inför säsongstarten, som kryper allt närmare.


Daniel Åkervall blickar mot nya mål i den gröna tröjan?



Ljungskiles Bosse Fagerberg har blivit invald i SEF's styrelse. Riktigt stort tycker vi på bloggens redaktion och vill naturligtvis gratulera Bosse till styrelseposten!



På tal om styrelse, så har Ljungskile haft årsmöte och interrimsstyrelse ersattes av en ordinarie styrelse.

Årets styrelse ser ut så här :
Ordförande: Paul Pettersson
Vice ordförande: Richard Nilsson
Ledamöter: Bo Fagerberg, Jan Wallberg, Anders Carlsson, Terje Petterssen (ekonomisk ansvarig)
Suppleanter: Mats Jacobsson (sekreterare), Lennart Johansson, Lisa Svanberg
Revisorer: Tommy Olofsson, Staffan Eriksson
Revisorssuppleant: Thomas Olofsson
Sektionsordförande: Lennart Johansson (Herrar Elit), Richard Nilsson (Dam & Ungdom), Jan Wallberg (Arena), Martin Gunnarsson (Innebandy)



Tränare Magnusson blev spelare Magnusson i lördags då han återigen snörade på sig fotbollskorna och gjorde comeback då han spelade för Stenshults IF i deras träningsmatch mot Torp. Stenshult  vann med 9-1 och Magnusson lär ha haft en framträdande roll med flera målpassningar.

En orsak till denna comeback från Magnusson är troligtvis att Stenshult tränas av sportkommitténs ordförande Lennart Johansson.


Hoppar han in om det kniper?



Sådär, nu var det här mastodontinlägget slut. Hoppas ni är nöjda med vår comeback efter vår lilla utlandstripp.

/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0