Kortisar från Skrivna Ark

Vi samlar in och radar upp. Här kommer en rad kortisar som mestadels handlar om nya spelare.

- Först noterar vi att Oddevold kom ner på jorden igen efter en 4-1 förlust mot tränare Magnussons gamla gäng Skövde AIK. Härligt tycker naturligtvis vi på bloggen.

- Först skulle vi vilja tipsa om en drömvärvning. Nämligen Martin Leinar som spelar i Motala AIF. Men vänta nu, Leinar och Motala? Detta måste ju vara en släkting till hjälten David Leinar som vi, rätt! Det är hans kusin. Martin är en ung (född 1990) och målfarlig grabb. Så, LSK. Höll ögonen öppna. För en Leinar från Motala ser vi gärna i LSK igen. Eller hur?


En väldigt liten bild på Martin Leinar


- Sportkommitten verkar vara på hugget. För närvarande har LSK tre provpspelare på plats. Förutom den numera hyfsat kände Rikard Kapella-Karlsson är IFK Göteborgsbacken Petter Björlund på plats och den isländske mittfältare Baldur Sigurdsson. Kortare presentation av dessa följer nedan

Petter Björlund
Ålder: 20 (född 89)
Längd: 180 cm
Vikt: 84 kg

I de beskrivningar som finns om Petter gör gällande att det är en väldigt fysisk spelare (jo ja jag tackar, 84 kg fördelat 180 cm är väl ett hyfsat bevis) som dessutom är snabb och trygg med boll. Frågetecknet är rutinen, då han verkar ha gjort få a-lags framträdanden. Var under hösten utlånad till Västra Frölunda


Såhär ser Björlund ut enligt hans lagkamrat i "Änglarna", Mikael Dyrestam.

Baldur Sigurdsson
Ålder: 24 (född 85)
Längd: 186 cm
Vikt: 84

Är enligt diverse uppgifter en defensivt inriktad mittfältare. Hur hans spelstil är dock svårt att sia om. Men eftersom han är islänning så är han troligtvis en riktigt hård kille. Dessutom, hur fräckt är inte namnet Baldur? Dock så skall ett frågetecken ställas. Han spelade 15 matcher för Bryne i Addeccoligan och det kan vara ett tecken på att han kanske inte håller den klass som behövs. Men detta får tiden utvisa.


Kanske i grönt inom en snar framtid?

/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0