Oavgjort i Jönköping

Eftersom bloggen inte hade nån på plats får vi förlita oss på andrahands källor.

Som sagt, LSK mötte igår Husqvarna FF i tipshallen i Jönköping. LSK inledde piggt och dominerade den första halvleken enligt rapporterna, och ledde med 2-0 efter mål av Aleksandar Kitic och Edwin Phiri!. Dock så meddelar samma rapporter att LSK tappade allt och var väldigt bleka i andra halvlek.

Startelvan:

J.Flingmark          M.Smedberg          T.Johansson

L.Kalludra          A.Kitic          M.Isaac (testspelare)

J.Alfredsson          R.Jansson          R.Kapella-Karlsson (testspelare)         E.Phiri

D.Thylén

Vi passar dessutom på att plocka lite citat från den officiella hemsidan.
- I första halvlek spelade vi hyggligt med bra passningspel och bra jobb från alla. Vi ledde också välförtjänt i halvlek.

I andra halvlek började vi inte bra och spelet från första halvlek var som bortblåst. Jag valde att byta ut Mike Isaac och ersatte honom med Mattias Carlsson men matchbilden förändrades inte. Mycket felpassningar och obefintligt närkampsspel från vår sida. Underbetyg till samtliga i andra halvlek utom Tobias Johansson som var den som försökte skapa chanser. Tre byten till gjorde jag i andra halvlek. Liridon ut och Samir Fehric kom in. Jonas Alfredsson ut och Sahnt Jadan in. Mot slutet bytte jag även ut Flingmark mot Anton Granqvist. Husqvarna gjorde sitt kvitteringsmål på matchens sista spark från halva plan.

Planen i Jönköping är inte speciellt bra så jag förstår killarna att det var svårt men mot division 1 motstånd förväntar jag mig mycket mer av grabbarna.
_______________________________________________________________________

- Intressant att Tobias Johansson visar framfötterna, han kanske kan bli en riktig succé?

- Hur ofta händer det att Phiri gör mål? Inte ofta är svaret på frågan.

- Kan den andra halvleken ha berott på att spelarna hade tankarna på Oddevoldmatchen som är nu på Onsdag?

- Flera tipselitspelare fick chansen igår, dock verkade det inte som att någon av de yngre gardet överraskade.