Passa på och njut Oddevold...



Liridon gjorde återigen en bra insats, speciellt i första halvlek



För roligare än såhär blir det nog inte i år.
________________________________________________

Det finns roligare saker att göra än att skriva om förlust mot Oddevold. Till exempel att dricka folköl sittandes på en parkbänk. Men det skall vi inte göra idag så vi får väl helt enkelt skriva ihop nåt kort om matchen.

Oddevold hälsades välkomna av Ljungskilefansen med en banderoll med texten "Hej Lillebror". Stor humor som applåderas av redaktionen. Om IKO tände till lite extra är svårt att säga, men de smällde på bra i närkamperna, kanske lite för bra... Nu skall väl kanske inte all skit kastas på Oddevold utan LSK gav dom också i närkamperna.

Det var överlag en rätt tråkig match som präglades av kamp och gnälliga Oddevoldspelare (enögd? javisst) och Oddevold hade mest flyt då de lyckades peta in en boll genom den gamle Markus Svensson efter taffligt försvarbete, annars var det jämnt rent chansmässigt.

De elva tappra spelarna som skickades ut för att möta Oddevold var

J. Alfredsson          D. Åkervall          C. Zarkovic

L. Kalludra    V.Adebahr      T. Johansson

R. Johansson          R. Jansson          M. Carlsson          E. Phiri

A. Samuelsson


På bänken satt: M.Smedberg, A. KiticJ. Flingmark D. Maxharraj, S. Jadan, J. Högström

Alla som satt på bänken fick hoppa in.
__________________________________________________________

- Daniel Åkervall reagerade helt okej i sin comback, men han tröttnade mot slutet.

- Andreas Samuelsson kan mycket väl blir de grönvitas näste stormålvakt, men igår blandade han och gav. Han gjorde några riktigt fina räddningar.

- Tveksamt om någon av juniorerna tog sig i in LSK's anhängarnas hjärtan, men grabben med det underbara namnet Dionis Maxharraj (tack officiella för namnet som vi missade totalt) glimtade till, dock höll han till på fel kant så en närmare analys uteblir.

- Gummi fick stanna kvar på sidlinjen hela matchen, dock verkade han några heta duster med linjedomaren, dock kan vi inte berätta vad som sades mellan de två då bloggens redaktion hade positionerat sig vid den andra kortsidan.

__________________________________________________________

Var tvungen att än en gång att gå in och läsa i oddevolds gästbok. Den var lika fattigt på intressant resonemang som innan, istället var den fylld med inlägg som visar brist på en grundläggande fotbollskunskap. Gör om gör rätt. är vår kommentar. 

__________________________________________________________

Nu till gårdagens absolut tråkigaste händelse, Jacob Flingmarks benbrott. Det var i slutet av matchen som han sprang ihop med Philip Warnö och blev liggande och det syntes lång väg att han hade väldigt ont. Hela situationen är konstig med flera konstiga infallsvinklar
- Slutminuterna i en träningsmatch
- Flingmark krockar med sin gamla lagkamrat Philip Warnö
- Flingmark tillbringade förra hösten i Oddevold.

Detta skulle ju bli Jacobs år då han skulle ta sin talang till nästa nivå och slå igenom. Nu kommer han i bästa fall kunna vara tillbaka i slutspurten av Superettan.

Skrivna Ark vill önska Jacob lycka till med rehabträningen och hoppas att vi snart får se honom på Starke Arvids gröna matta. 


/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0