LSK åter på banan


Den flygande jänkaren Colin Burns plockar ner ett inlägg


Efter den tunga 0-4 förlusten var det nog inte många som tog på en bortaseger för Ljungskile mot Landskrona BoIS. Men tji fick dom. LSK slog tillbaka de svartvit-randiga med 0-3 efter att Richard Jansson öppnade målskyttet i den 31:a minuten då han kyligt rullade in en straff. Enligt rapporterna skall LSK ha varit det bättre laget. I den andra halvleken gjorde lagkapten Smedberg-Dalence Ljungskiles andra mål då han enkelt petade in en stolpretur efter ett skott av Johan Patriksson. I slutet av matchen gjorde Cedomir Zarkovic comeback och han gjorde även mål och satte spiken i kistan.

- LSK lär ha ställt upp med en 4-2-3-1 uppställning idag. Vågat från legenden, men också framgångsrikt! Fortsättning månne?

- Från 4-0 förlust mot Mjällby till 3-0 vinst över Landskrona, där kan vi snacka trendbrott. Det hoppas vi på Skrivna Ark i alla fall

- Sam Brill och Richard Jansson var omutbara som mittbackar idag. Nu får Oji och Tabe svårt att ta tillbaka sina platser som såg väldigt givna ut för bara någon match sedan.

- Colin Burns fick hålla nollan för första gången i år. Förhoppningsvis kan han fortsätta på det spåret

Grej of the game: Cedomir Zarkovic, har varit petad och inte spelat på ett tag men idag gjorde han comeback och dessutom ett snyggt mål om man skall tro rapporterna.

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0