Början på Bosse-effekten?


Han värvades som målskytt. Mot Väsby gjorde han skäl för sin målkänsla. Jag menar naturligtvis Johan Patriksson som smällde in tre mål. Ett lag som Väsby bör ett lag av Ljungskiles kaliber kunna slå, så det är klart att nya tränaren Bosse Wålemark kommer ställas inför större prov senare i serien. Ändå får man inse att det är något som hänt till det positiva och det är klart att Bosse Wålemark har påverkat det. Efter en dålig inledning fick LSK självförtroende efter sina ledningsmål och fortsatte på det viset. Det är här man ser att Ljungskile hör hemma på övre halvan, medan Väsby inte hade någon kvalité alls. Inte minst visar vår effektivitet det, i jämnförelse med tidigare matcher.

- Samuel Oji är riktigt bra och kompletterar Etchu Tabe på ett bra sätt. Dessutom verkar de trivas tillsammans även utanför planen.

- "Vem f-n är Maradona för vi har Etchu Tabe!". En otroligt härlig soloraid vid 3-0 målet.

- Bosse Wålemark! Vilken klippa han är. Han gav värdefulla coachdrag under matchens gång och spelarna kände en oerhörd respekt och förtroende för honom som ledare. Det var längesedan Ljungskile vann med tre mål i en seriematch.

- Liridon är grym, så enkelt är det bara! Han kom in, han sågs, han segrade. Detta är en kille som har framtiden med sig!

- Vilka otroligt fula dräkter Väsby hade! När man inte kan spela med sina vanliga gröna dräkter måste det gå att finna några snyggare reservdräkter.

Grej of the match: Vilket drömmål 3-0 var! Ett förarbete av Etchu Tabe, där han nästan dribblar bort varenda stockholmare, spelar sedan till Johan Patriksson som spelar till Daniel Åkervall som med en klack frispelar Patriksson. Den förre Sundsvallsspelaren kunde inte göra några misstag, utan satte bollen likt den målspruta han är!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0