Hört efter matchen mot Syrianska

- Enligt vissa rykten sitter FC Trollhättans tränare L-O Mattsson löst. Trots att Trollhättan överraskat positivt och gått bättre än vad någon på förhand kunnat tro så är förtroendet på tränaren inte det bästa. Det sägs att Mattssons viljor inte går ihop med klubbens egna viljor. Inte så konstigt då Mattsson är något speciell. Fast man får inte glömma av att det var han som förde upp vårt grönvita lag 1996. Om Mattsson inte behåller sitt jobb i Trollhättan kanske det blir ett heltidsjobb som diskjookey. Som vi tidigare rapporterat har många eftersökt på DJ L-O på diverse nattklubbar.

Andreas Samuelsson på Cypern. Foto: Stefan Elofsson/SR.

- Saftiga rykten bekräftar att man i sommar kan slå straffar på Ljungskiles lyckosamma målvakt, Andreas Samuelsson. Straffskjutningen skulle äga rum i Sotenäs kommun, eller om man ska vara mer exakt - Smögen. Vid närmare undersökning av saken visade det sig att man var tvungen att vara i åldern 8 - 14 år, vilket kom som en negativ chock hos oss på Skrivna Ark som tänkt oss att ställa upp. Det får bli att ljuga om sin ålder eller något i den stilen.




Bild på spelaren- Alla kanske inte uppmärksammade Rickard Janssons sena reduceringsmål i senaste matchen mot Syrianska. En som gjorde det var Daniel Åkervall. Enligt ett inmailat rykte sägs det att Jansson och Åkervall har en så kallad deal om att när någon av de gör mål så bjuder den andra på middag. Därför fick Åkervall öppna plånboken på vid gavel och bjuda Jansson, för det trösmål han gjorde.

/Kaj Kavaj

Kommentarer
Postat av: Iggy pop

Rätt dålig deal av Jansson som är mittback mot Åkervall som är anfallare oftast... Bra dock mot Syrianska

2009-05-07 @ 20:12:01
Postat av: Bumpa

Liiite dålig tajming på detta inlägg om LO Mattson eller? Var det inte då som eran tränare fick kicken? Skärp till er.

Kaj Kavaj är väl oscar va?

2009-05-24 @ 18:52:13
Postat av: Archie

Bumpa:

Dålig tajming? Vi bara vidarbefordar ryktena, och ryktena säger ju att L-O inte är en populär man på Edsborg. Vem är Oscar

2009-05-24 @ 23:15:06
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0