En poäng vi får vara tacksamma över


Vi gick ut hårt och trodde på vinst för både Ljungskile och Sverige. Dessutom försökte vi förutspå att både Ryan Miller och Daniel Åkervall skulle ta plats i den gröna startelvan. Men med facit i hand kan vi ju lugnt konstatera att vi inte skall ta jobb som siare. Vi hade inte ett enda rätt. Men de gröna fick åtminstone med sig en poäng, och det skall nog ses som en meriterande poäng med tanke på Assyriska är ett bra lag som har gjort en bra säsong, de är ju inte för inte de slåss i toppen av serien. Assyriska tog ledningen i den 29:e minuten genom den notoriske måltjuven Göran Marklund som kunde nicka in ett klockrent inlägg då Etchu Tabe missat i upphoppet och Nicklas Svensson såg ut att stå på hälarna. Men LSK lyckades kvittera genom Jörgen Wålemark (helt omarkerad), som också kan sorteras in under kategorin "Notoriska målskyttar" med en nick i den 85:e minuten efter ett vackert inlägg av Smedberg.

- Firma Glahns & Wålemark hade ändrat om rejält i startelvan, mycket på grund av skador och avstängningar. Fyra spelare saknades jämfört med elvan mot Norrköping. Johan Patriksson tog plats på kanten, ett expriment som förhoppningsvis stannar vid en engångsföreteelse. För Patriksson gjorde inte många glada där ute till vänster.

- Vilken bänk det var idag! Bara unga spelare och den äldsta var född 1989. Väldigt kul och häftigt, mindre häftigt var dock att inte en av dessa ynglingar fick hoppa in och känna på hetluften.

- Han gör det igen, ja Jörgen Wålemark alltså! Han såg ut att ha en tung dag på planen men så höll han sig framme och petade in en boll till slut. Han hade även två feta chanser att sätta en till boll men det ville sig inte.

Grej of the game:
Alla dessa felpassningar. Lösa och till fel adress. Skall det vara så svårt att passa bollen ordentligt?

/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0