LSK fixade kontraktet!


Segerfixaren visar upp sina benskydd


Då var det klart, kontraktet är signed, sealed and delivered. Efter en väldigt överraskande 0-3 seger mot GIF Sundsvall. Vem trodde det innan match? Inte vi på redaktionen i alla fall. LSK inledde mycket bra och dominerade matchen och vann den i minut 27 och 28 då Johan Patriksson först nickade in 0-1 och i minuten efter spelade samme Patriksson fram Niklas Löfgren som satte 0-2. Sedan i den andra halvleken stängde LSK matchen och spelade av den. Sundsvall fick en straff i den andra halvleken men den sköt Ari Skulason högt över. Till sist kunde Niklas Löfgren spika igen kistan med sitt 0-3 mål.

- Jacob Flingmark fick göra comeback. Han satt på bänken mot Assyriska men fick aldrig hoppa in, men det fick han igår. Flingmark kom in i den 88:e minuten då han ersatte segerfixare Patriksson. Sju månader efter benbrottet mot Oddevold.

- Ännu en vinst på konstgräs. Det här med att LSK inte kan spela på konstgräs börjar suddas ut mer och mer. Av sex matcher har man vunnit två, spelat lika en gång och förlorat tre. Man får vara rätt nöjd med det facitet om man tittar bakåt i tiden. Dessutom var det första gången Ljungskile gjorde mål på Norrporten Arena och fick med sig poäng, denna gång 3 mål och 3 poäng!

- Niklas Löfgren verkar ha hittat målformen, nu är han uppe i elva mål. Ett mindre än anfallskollegan Patriksson.

- Visst lockas man in i att tänka. Tänk om vi kunde varit så bra här från början och fått inleda säsongen med nuvarande tränare och trupp.

Grej of the game:
Att kontraktet fixades!

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0