Var är glädjen - Ett brandlarm - FCT lever upp?


Satte mig och tittade igenom höjdpunkterna från den härliga matchen mellan Ljungskile och Falkenberg. Jag slogs av en sak. Var är glädjen vid målen? För när Niklas Löfgren har "näsat" in bollen så ser man hur vissa spelare bara går tillbaka till egen planhalva, till synes i det närmaste oberörda. Skall man inte bli glad om man gör ens lag gör 2-0? Eller var det så enkelt att anspänningen var så stor. Nu tycker jag inte att man skall dra igång en TV-puckhög så fort det blir mål, men målskytten och framspelaren skall fram och klappas om.


Nu vann ju Oddevold idag, med 0-4 till och med. Då kommer ju frågan, inget brandlarm idag då? Kanske gick brandlarmet igång på övertiden i matchen mot LB07 då Oddevold släppte in två mål. För rykten gör gällande att LSK-spelarna hade hört ett brandlarm innan träningsmatchen mellan lagen i våras. Rykten gör gällande att LSK funderar att på lämna in en protest och för att kräva omspel. För brandlarm gör ju så att man förlora, ja så länge man inte heter Sleipner kanske? Påtal om Oddevolds match mot Sleipner. Skäms man inte att lämna in en anmälan på grund av ett brandlarm när man förlorat med 0-6, fått målvakten skadad (dessutom ingen reservmålvakt) samt fått en spelare utvisad. På sätt och vis är det hoppet lever på just nu. Trots dagens vinst så är det klart att tvåan blir nästa anhalt för de blåvita. Om nu inte ett osannolikt omspel skulle bli möjligt...


Ängelholm -  Trollhättan: 3 jävla 4. Dessutom kom avgörandet till Trollhättan på övertid. Sjukt tungt med tanke på att det hade varit trevligt att få dra på smilbanden över en nedflyttning för låtsaslaget från Trollhättan. Men några som säkert är glada är de två herrar Stefan Elofsson och Jesper Larsson som är ansvariga för Bredsidan på Radio Väst som under året visat en härligt support till FCT. Kanske klär de sig i svart och tar bilen och åker fram och tillbaka över Stallbackabron och tutar.


Nåja, det var allt som bjuds på ikväll. Snart rasar övriga redaktionen in för så kallad "Redaktionsfest".

/Archie

Kommentarer
Postat av: Mark

Kallar ni Elofsson FCT-supporter? Haha. Bodde inte han med Wilson förra året?



Snart är LSK slut. Ekonomin r körd i bott och det blir fler och fler utlandsvärvningar för varje år som går. Är det så konstigt att den rätta känslan vid målen inte finns där då???

2009-10-04 @ 13:08:30
Postat av: Archie

Yes we do. Han kanske inte är den ledande, men den där grabben Jesper verkar då vara det. Har du hört nån intervju från dessa två herrar från LSK-match det senaste?

Du får gärna utveckla din teori, för detta känns relativt obekant för oss och mycket osannolikt!

2009-10-04 @ 22:13:13
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0