Falkenberg hade inget att sätta emot


Ljungskile tog en övertygande seger mot Falkenberg. Efter att Daniel Åkervall sprungit sig fri och gjort 1-0 kunde Niklas Löfgren något turligt utöka till 2-0. Det genom en märkligt timad nick. Bakåt håller man tätt och "de tre F:en" kommer ingenstans. Andra halvlek blir ännu bättre ur en Ljungskilesynvinkel. Man kontrollerar matchen och skapar på ett fantasifullt sätt mycket framåt och borde göra 2-3 mål till. Det blir ändå ett mål till genom en härlig klassnick av Löfgren.

- Löfgren gör för andra matchen i rad två mål och verkar vara i en fantastisk form. Nu skuggar han också Patriksson i den interna skytteligan.

- Tränarparet Örjan Glans/Bo Wålemark valde att byta ut båda ytterbackarna, Ryan Miller och Robert Johansson, trots att de visade upp ett mycket bra spel. I Johanssons fall verkar det ha varit en sträckning som satte stopp. Dock oklart varför Miller byttes ut.

- För andra matchen i rad bjöd Ljungskile på en målrik match. Idag kunde man också hålla tätt bakåt och Nicklas Svensson hade en relativ lugn afton om man bortser från en fin räddning i den första halvleken. Idag kändes de gröna oerhört stabila. I en radiointervju efter matchen jämförde Daniel Åkervall Ljungskiles spel mot det spel Barcelona hade igår, där han själv upplevde sig som Thierry Henry...

Grej of the match:
Det var tur att inte Arne Hegerfors var på plats (eller var han det?). För Johan Patriksson bjöd på en riktig tjusig miss. Patriksson gjorde allt rätt och slet sig fri. Väl fri med målvakten fintar han bort den handskklädde, men skjuter bollen över. Det var Patriksson inte värd som stod för en bra match och borde belönats med ett mål - speciellt i denna situationen.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0