Kortisar från Skrivna Ark

- Efter Oddevolds tappade trepoängare mot Frölunda uttryckte sig Per Dalman i följande ordalag efter matchen "Det kanske är någon som tycker illa om Oddevold och inte vill att vi ska vinna". Redaktionens spontana reaktion var "det kan du hoppa och klappa dig på Pelle!". Nåja. Skämt å sido. En intressant ingång på fotbollsäsongen så här långt för de tre största lagen i området (LSK, FCT och IKO) är att efter ett starkt fjolår där LSK var nära att hänga kvar i Allsvenskan, FCT tog sig upp till Superettan och Oddevold tog sig upp till division ett så är alla tre lagen nere i skiten i respektive serie.



- En liten trend har smugit sig fram från tränarna Glahns & Wålemark. Nämligen att ett bra inhopp eller en bra  match från en ifrågasatt/formsvag spelare belönas inte med mer matchtid. Istället belönas det med 90-minuters uppvärmning i nästa match eller helt enkelt läktaren.
Kolla bara på Cedomir Zarkovic som har gjort flera bra inhopp som alla belönats med bänkplats hela nästföljande match. Även Daniel Åkervall som var riktigt bra mot Åtvidaberg har råkat ut för detta, då han fick spendera hela matchen mot FCT på bänken och nu senast var det Liridon Kalludra som efter en stark halvlek mot Syrianska inte ens var med i truppen mot.



- Nicklas Svensson drog på sig sitt tredje gula kort i matchen mot Väsby vilket resulterar i att han är avstängd mot Mjällby. Det här öppnar för Andreas Samuelsson att visa vad han kan. Eller blir det Colin Burns som gör comeback?


/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0