(Mål)Kalas-bra!



Årets säsong har mångt och mycket sett ut som följer: målchans på målchans på målchans. Som allt som oftat resultaterat i missad målchanser. Men inte igår, då proppen gick ur då LSK satte alla fem avslut på mål just i mål. Vinst med 5-3 borta mot Jönköping Södra. Jörgen Wålemark var tillbaka på topp och litar man på rapporterna var det en Jörgen i gammal gott slag dessutom. Ingen verkade sakna målkungen Patriksson åtminstone. Förutom att det är kul med mål och segrar. Den här segern gav ju som brukligt tre poäng, tre O E R H Ö R T sköna poäng som gav LSK skjuts uppåt i tabellen och numera parkerar de gröna på niondeplats.

- Redaktionen avnjöt matchen i en soffa hemma hos Mr. Kavaj via Sveriges Radios webbsändning och vi hörde klart och tydligt hur "Legenden" manade på sina adeptrar. Sedan kan jag säga såhär; de mängderna av Ahlgrens bil-påsar vi inhandlat gick åt. Vi åt inte alla då Speezie fick för sig att kasta ut innehållet ur godisskålen på bordet och använda det som konfetti efter Il Capitanos frisparksmål.

- Martin Smedberg-Dalence har i redaktionen tycke gjort två lite sämre matcher det senaste men av de rapporter man fick igår så var han igår den gigant vi vet att han kan vara. Härligt!

- Vi i redaktionen fick del av ett rykte som sade att Liridon Kalludra skulle spela från start, men istället startade 37-åriga Wålemark och blev dessutom målsskytt! Tydligen ska det härja ett flertal sjukdomar i truppen och det är tänkbart att det hämmade Kalludra. När det gäller skador så spelade dessutom Rickard Jansson nästintill hela matchen halvskadad...

Grej of the game:
Fem avslut, fem mål. Fantastiskt. På bortaplan också. Rätt intressant att det sker på dagen sju år efter förra gången Ljungskile gjorde fem mål i en seriematch. För det är som ni säkert då vet inte speciellt ofta det händer att LSK gör fem mål i en seriematch...


/Archie

Kommentarer
Postat av: Leo

Mycket trevlig blogg!! Jag har länkat till och med :)

2009-09-26 @ 00:26:46
URL: http://leossmarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0