Sista sparken avgjorde åt fel håll...

Det såg länge ut som om matchen skulle sluta oavgjort, men i den absolut sista matchhändelsen gör Mjällby 2-1 och matchen är körd för de grönklädda. Innan dess hade matchen varit väldigt jämn och borde stått 0-0 i halvtid, men hemmalaget kunde i slutet av första halvlek göra 1-0, efter en markeringsmiss i LSK-försvaret. När så Åkervall stänker dit kvitteringen börjar serieledarna darra ordentligt. Men genom en rensning var en MAIF-spelare ren och chippade in segermålet... Mycket snöpligt för LSK!

- Både Colin Burns och Mattias Carlsson har varit utanför truppen ett bra tag, men mot Mjällby fanns båda spelarna med från start och spelade hela matchen. Båda gjorde det riktigt bra och imponerade!

- Pressen var låg från Ljungskiles sida, men annars hade man ingen respekt för motståndet utan stod upp bra och borde haft med sig en poäng från Blekinge. Bara inte förlusten sätter sig i huvudet!

- Det var lite väl mycket vågat att precis i slutet gå upp med så mycket manskap. Det blev också Ljungskiles fall när en rensning flög fram mot en blonderad Mjällbyspelare. Robert Johansson hann inte med och Colin Burns hade inte mycket att göra åt ett mycket bra avslut.

Grej of the match:
Efter en soloprestation från Johan Patriksson blev Daniel Åkervall frispelad. Kylig som han är tryckte han i från tårna och bollen stack rakt upp i det främre krysset, utan chans för mjukisbyxklädda Asper.

/Speezie

Kommentarer
Postat av: Roger

Helt riktiga kommentarer angående matchen. Ett oavgjort resultat hade varit mest rättvist, men jag har hittat ett antal fel som måste påpekas tyvärr.

1. Det var ingen resning från Robledo. Han vann en närkamp på mittplan, dribbla ett par steg, och sedan hade han en djupledsboll i ytan som Löfkvist springer på.

2. LSK's mål är ett jättefint mål med ett underbart förarbete av Partiksson, men Asper är på bollen, och styr den upp i ribban där den då följdaktligen studsar in.

Ditt inlägg var lite för "grönt", så jag hoppas att detta inlägg lägger lite klarhet på vad som egentligen hände.

Tack för mig,

Roger

2009-09-08 @ 13:04:06
Postat av: Speezie

Roger: Mycket trevligt att du kommer in och kommenterar. Dina påpekanden stämmer helt säkert. Men vi i redaktionen är inte ute efter att vara opartiska då vi bloggar om ett speciellt lag - LSK.

2009-09-08 @ 19:42:03
URL: http://skrivnaark.blogg.se/
Postat av: Roger

Nej, jag trodde bara att ni ville förmedla sanningen.

2009-09-13 @ 18:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0