Tre sköna poäng mot pågarna från Landskrona


Så kom det äntligen en seger igen. Det var ett tag sedan, nämligen fyra matcher sedan (hemma mot Åtvidabergs FF, 2-1). LSK verkade ha glömt nederlaget i Mjällby och blickat framåt mot Landskronamatchen. Man var nämligen på tårna och stod för en bra första halvlek, där man också kunde göra 1-0 med bud på fler mål. I andra halvlek orkade man inte hålla uppe spelet, utan fall tillbaka vilket BoIS utnyttjade genom en kvittering. Men Martin Smedberg-Dalence ville annat och gjorde sin andra framspelning för matchen när han serverade Johan Patriksson till 2-1. Med hjälp av lite Jörgen Wålemark-fineser i slutet kunde man också hålla resultatet. Segern betydde också att man klättra upp på 26 poäng vilket betyder en 10:e plats i ett tätt bottenskikt.

- Efter lite tjat från Skrivna Ark-redaktionen fick Andreas Samuelsson äntligen chansen. Undrar hur mycket landslagsdebuten bidrog till hans startplats? Han visade i alla fall att han var värd platsen med en idioträddning vid stolproten i första halvlek.

- Daniel Åkervall verkar ha hittat målet. För trejde matchen i följd gör han nämligen mål. Man kan inte ta bort hans otroliga glädje han visar i en videointervju efter matchen. Där säger han också att de tänker mer italienskt, men det är väl mest hans frisyr som man kan tycka är lite italienskt stuk på.

- Både Patriksson och Etchu Tabe drog på sig onödiga varningar för snack, vilket betyder att de är avstängda nästa match mot Jönköping-Södra.

Grej of the match:
För en gångs skull hade Ljungskile tur. För Landskrona fick faktiskt en kvittering, men det blåstes bort på grund av ruff i situationen innan. Frågan är om det skulle varit frispark? Men nå väl, man får bara tacka å ta emot!

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0