Ingen seger, trots comeback av Patriksson



Ljungskile SK fortsätter att inte vinna. I lördags blev det en poäng borta mot Falkenberg, efter en sen kvittering i andra halvlek. Enligt rapporter ska LSK vara nöjda med den poängen. I första halvlek verkar de gröna blivit nästintill utspelade av de halländska falkarna. Trots det lyckades hemmalaget endast med bedriften att göra ett mål, vilket alltså LSK kunde hämta in innan matchen var slut.

- Tränarparet, Örjan Glans och Legenden, ska tydligen ha skällt ut spelarna efter noter efter den första halvleken. Tydligen ska det ha hjälpt. För i andra halvlek repade man sig bättre och fick till slut utdelning.

- Unge Mathias Carlsson fick chansen från start, trots att Charmören fanns med i truppen. Även ännu yngre Samir Fehric blev inbytt i mitten av andra halvlek. Så visst fick de unga chansen alltid.

- Falkenbergs IP är ingen drömarena för Ljungskile SK. Skrivna Ark har granskat resultaten därifrån och det är ingen ljus historia...

Grej of the game:
När LSK var helt under isen i mitten av första halvlek bytte man in Johan Patriksson, som därmed gjorde comeback från skada. Patriksson ska ha visat framfötterna och verkade inte hämmad av sin tidigare skada. Det var också han som offrade sig och tryckte in den viktiga kvitteringen. Enligt klippet från YouTube var det ett riktig viljemål som till slut Patriksson kämpade in.

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0