Korta tankar från Kaj Kavaj



Ljungskile SK har haft förtvivlat svårt att göra mål denna säsong. Trots finfina chanser så har det kommit för få nätrassel. Därför gnälls det nu som aldrig förr bland supportrarna att man måste bli effektivare. Men det lär inte bli lättare för spelarna att höra sådan "konstruktiv kritik". LSK har trots allt spelat väldigt bra och därför kommit till bra chanser, men haft förtvivlat svårt att få in bollen till slut. Andra menar att man hellre ser ett rakare spel med långbollar och att det skulle vara medicinen för LSK, precis som förr.

Men jag menar istället att det spelet som LSK använder sig av nu, till exempel mot Örgryte IS, är ett utvecklande spel som kommer att bära frukt i framtiden. Sanna mina ord!
Om man hade haft ett sämre spel och inte skapat något hade man haft ett mycket större problem. Det är ju inte alls säkert att förändringar blir till det bättre, utan det kan bli till det sämre.

Två ord som har svårt att få fäste i supportrarnas ögon är: förtroende och tålamod. Spelarna och tränarna måste känna förtroende hos sig själva och även hos gruppen samt publik, supportrar och styrelse. Tålamod är viktigt för att få kontinuitet och därmed en utveckling samt få in trygghet hos spelarna och laget. Därför menar jag att man får lugna ner sig lite och lita på Ljungskile SK.

lita på spelarna, det är de som ska göra jobbet!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0