LSK föll mot serieledarna

Ljungskile SK ställde till det för serieledarna, när man spelade borta mot IFK Norrköping. Tyvärr återhämtade sig hemmalaget och vände matchen. Men i första halvlek gjorde LSK en taktisk triumf. Trots avsaknaden från Il Capitano (skadad) och Johan Patriksson (avstängd) kom man upp till farliga lägen och gjorde även mål genom Tompa. Sedan kom Norrköping igång i andra halvlek, men utan att skapa några självklara lägen. Men till slut gjorde man två riktiga klassmål, som INTE kan belastas av någon LSK-spelare. Det är aldrig roligt att förlora, men det är mer okej att förlora mot topplagen än bottenlagen.

- Vänsterkanten, som numera döpts om till Nilsson-kanten, var oerhört pigg och alert framåt. Det var främst där anstormningen framfördes.

- Båda Norrköpingsmål är av riktigt bra klass. Första målet är dessutom världsklass! En nedtagning i hög fart och sedan ett direktavslut, var bara att applådera Norrköpingsspelaren för. Andra målet kommer ett inlägg mellan Mr. Noble och backlinjen och i fart kommer Norrköpingsspelaren igen och nickar in bollen. Inget att göra där heller. Den enda möjligheten att avstyra sådana situationer är att ligga närmare inpå framspelaren.

- När LSK låg under och skulle satsa framåt, valde man att byta in två unga fräsha offensiva spelare. Visserligen sent, men tanken var god!

Grej of the game:
Ljungskile var pigga och mer på G än på hela säsongen, om man ser till bortspelet. Man låg perfekt i markeringarna och var som ett blixtlås i första halvlek. Tyvärr tappade man i andra, men det visades goda intentioner på en ljus höst.

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0