0-0, igen

LSK har Superettans bästa försvar, två insläppta mål på fem matcher. Men de gröna har också ett av seriens trubbigaste anfall, ett gjort mål på fem matcher. För att förstärka vilken måltorka anfallarna lider av så prickades det in av Edwin Phiri. Men en poäng är mer än noll poäng, dessutom skall LSK enligt rapporterna och referaten från matchen varit närmast segern. Gabriel Altemark-Vanneryr hade tydligen flera lägen att spräcka sin målnolla. Men nollan i kolumnen för gjorda mål består än så länge, grabben har visat flera gånger att han har mycket i sig. Nu gäller det att det kommer ut också.

- Defensiven! Josemar har visat sig vara så bra som ledningen hade fått information om. Än så länge är det en riktigt fin värving. Fina värvningar är också Sören Ferm och Nick Noble som också har stor del i den starka defensiven.

- Planen var tydligen riktigt usel, nu är det dags att klubbarna runt om i landet (gäller även LSK) vaknar och inser att om man fortsätter att lalla när det kommer till plankvaliteten så kommer troligtvis publiken sakta men säkert bli mindre.

- David Durmaz gjorde comeback. Enligt de rapporter vi fått oss tillivs var det en bra comeback. Vi väntar med spänning på vad Il Capitano och Durmaz kan uträttta på högerflanken när de fått spela ihop sig lite mer.

Grej of the game: Henrik Nikkilä blev utbytt efter redan 31 minuter då han ersattes av Durmaz. Varför Nikkilä fick lämna banan efter så kort tid har vi inte fått nåt svar. För om det inte gällde någon skada så måste Nikkilä varit totalt under isen för firma Glans-Wålemark har ju inte gjort sig kända för att göra tidiga byten.

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0