Cuptriumf mot Djurgården!


Om det är Gav's omfamning eller om det är det faktum att Johan Friberg da Cruz precis satt 2-0 som gör att han visar upp en sådan kärleksfull gest är fortfarande höljt i dunkel (Bild från bohuslaningen.se)



När undertecknad läste i den lokala blaskan att de grönvita skulle ställa upp med ett b-betonat lag eftersom en del av nyckespelarna var slitna ställde jag det emot att Djurgården skulle komma med i det närmaste en ordinarie matchtrupp och drog slutsatsen att mitt kära LSK skulle få pisk, duktigt med pisk. Men tji fick jag. Och i det här fallet var det ett väldigt njutbart tji för LSK gick och vann med 2-0, rättvist också.

Gabriel Altemark-Vanneryr (Gav i resten av texten) fick äntligen sätta bollen i nät och då menar jag verkligen ÄNTLIGEN med tanke på hur många fina lägen han har skaffat sig hitills under säsongen utan att göra mål. Gav gjorde sitt andra mål för LSK i tävlingssammanhang (han nätade mot Qviding i cupens tidigare omgång) då han på övertid i den första halvleken vräkte sig fram på Johan Friberg da Cruzs framnickning och omarkerad kunde skjuta bollen i mål. Johan Friberg da Cruz fastställde sen slutresultatet då han i mitten av den andra halvleken på Il Capitanos läckra inlägg stötte bollen in i nät bakom Tomi Vaiho. Som sagt, ett rättvist resultat.

- Det var en del nya ansikten i startuppställningen, Mattias Carlsson, Eric Kristoffersen, Johan Friberg da Cruz, Andreas Lind och Robin Iglicar (mer om honom senare) var alla de som inte startat speciellt många matcher innan. Men det verkade ju inte vara några som helst problem, ta bara en sådan som Johan Friberg da Cruz som var riktigt bra. Kitic och Genalvo får se upp. 

- Eric Kristoffersen fick tyvärr utgå i den första halvleken och föras med ambulans till sjukhus på grund av en befarad höftskada. Krya på dig Eric!

- Robin Iglicar stod för en riktigt frejdig debut då han fick agera anfallspartnter till Gav. Skrivna Ark kommer följa unge Iglicars framfart i den gröna tröjan med väldigt stort intresse.

- Det var ett tag sen LSK mäktade med två mål framåt i en och samma match, att det sedan leder till en vinst mot ett allsvenskt lag är inte heller fy skam.


Grej of the game: Kvällens publiksiffra, 666. Som nog föll valfri djävulsdyrkare i smaken!


/Archie
 

Kommentarer
Postat av: Christian Carlsson

Gabriel gjorde faktiskt det första målet mot Qviding i förra omgången av Svenska cupen. Så detta var hans andra mål i cupen för LSK.

2010-05-19 @ 00:28:13
Postat av: Archie

Christian: Jo jag upptäckte misstaget, det är fixat. Men tack för upplysningen!

2010-05-19 @ 00:34:19
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0