Det är försvararnas år!



Äntligen blev det seger!
Många trodde nog det skulle bli en eländig 0-0 match igår också, eftersom ingen av lagen hade förmågan att göra mål under majoriteten av matchtiden. En hel del sylvassa chanser skapades, men de var som uppgjort för att misslyckas med. Till slut kom det så förlösande målet som räckte till seger samt även Ljungskiles andra mål i årets serie.

- Nick Noble är helt osannolik. När ska hans nolla spricka egentligen? 569 minuter har det nu gått sedan Noble släppte in ett mål i SuperEttan. Han är grymt stabil och förhoppngsvis kan han fortsätta så samt att målen även kommer framåt i större utsträckning...

- Johan Patriksson har skyllt ifrån sig att det inte blivit några mål med att han inte fått någon direkt chans. Efter igår kan han inte göra det längre. Han hade nämligen ett friläge plus helt öppet mål som han inte kunde göra mål på. Inte heller Gabriel Altemark-Vanneryr lycka trä in bollen. A-V kämpar hårt, men skulle behöva bli mer smart i de skarpa lägena. Oftast släpper han bollen i fel lägen eller inte alls. Snart måste det lossna för de "tilltänkta målskyttarna" också!

- FC Trollhättan var inget vidare lag individuellt, men som lag kämpade de ihop något otroligt. Den enda i de kolsvarta som var ett hot mot LSK var Boyd Mwila.

Grej of the match:
Sören Ferms mål såklart! När väl inget går in är det bara att trycka in bollen så som Ferm gjorde. Helt förlösande och det är bara att hoppas att LSK suger på detta och tar med det till de närmaste matcherna. Säkert skönt för honom personligen då han representerat FC Trollhättan tidigare i karriären. Pluspoäng även till Ferms uttalande efter matchen "Det var helt underbart. Tyvärr var ju klacken på andra sidan så jag kunde ju inte springa dit."

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0