LSK erbjuder sommarjobb för Erik Nilsson



När Ljungskile SK insåg att inlåningen av vänsterbacken Rikard Nilsson inte skulle vara särskilt lyckad, då Nilsson skulle bli borta hela låneperioden bröt man låneavtalet och skickade tillbaka honom. Nu är det dock klart med en annan Nilsson med vänsterfot, nämligen Erik Nilsson från allsvenska Örebro SK. Denne Nilsson kommer lånas över VM-uppehållet, det vill säga totalt sju matcher där han är tillgänglig för spel i LSK-tröjan. Han är 21 år och är en talangfull spelare med P-, J- och U-21-landslagsmeriter, som kan spela vänsterback och överallt på mittfältet.

Dessa matcher är det Erik Nilsson är tillgänglig i:
29 maj Assyriska FF – Ljungskile SK
12 juni Ljungskile SK – IK Brage
16 juni Hammarby – Ljungskile SK
19 juni Ljungskile SK – Jönköpings Södra IF
28 juni Väsby United – Ljungskile SK
4 juli Ljungskile SK – Degerfors IF
10 juli Ljungskile SK – Östers IF

Legenden är belåten med förvärvet och hyllar hans vänsterfot. Även huvudpersonen själv är nöjd med utlåningen som förhoppningsvis gör honom till en bättre fotbollsspelare.
 
Men Nilsson är ingen fjunig bänknötare inte. Han har stått precis utanför startelvan under årets säsong och deltagit i de flesta matcher (10 matcher) för tabelltrean Örebro i Allsvenskan. I sommar blir det alltså ingen ledighet för Nilsson, istället blir det "sommarjobb" hos Ljungskile SK, där han kanske kan få en del speltid.

I och med att Aleksandar Kitic är avstängd nu på lördag borta mot Assyriska FF så kanske debuten i den gröna tröjan sker redan från start på innermittfältet. Men Johan Friberg da Cruz vill nog helst se sitt namn i laguppställningen. Han gjorde en riktigt bra match i cupen mot Djurgården och är värd en startplats. Så om Nilsson vill spela från start är det kanske vänsterbacksplatsen han får rikta in sig på.

Hursomhelst, välkommen Erik Nilsson till ditt sommarjobb!

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0