Då var det klart då

Superettan 2010 är en sjuk serie. Det krävdes 41 poäng för LSK att säkra kontraktet. Men med tanke på att vi på Skrivna Ark faktist aldrig varit speciellt oroliga över nedflyttning, vi gick ju ut skrev att det var fixat efter matche mot Hammarby. Men nå väl, det var därför vi valde att stanna hemma i skinnsoffan istället för att bege oss till Jönköping och stadsparksvallen. Eller som Speezie uttryckte det "Det finns inget som får mig att åka till det blåshålet om jag absolut inte måste". Istället fick vi höra via radion hur DD lekte Steven Gerrad och gjorde 1-0 med ett drömmål, hur Gav satte sitt sin 13:e strut för säsongen och hur Arash Bayat satte spiken i kistan på övertid.

- DD's mål lär ha varit ett drömmål värdigt en högre nivå än Superettan. LSK har bjudit sin publik på en del riktigt snygga mål under årets säsong (både i egen och motståndarnas bur).

- Gav satte sitt 13:e för säsongen och tillsammans med Johan Patriksson som rapporter gjorde en riktigt bra insats har LSK nu ett högklassigt anfallspar. Se nu till LSK att förlänga med Patriksson så dessa herrar även nästa säsong kan sätta superettansförsvaren i skräck.

- Firma Nilsson & Nilsson på vänsterkanten har fått mycket beröm sen Rikards ankomst. Synd bara att Erik Nilsson ser ut att lämna LSK för att återvända till ÖSK till nästa säsong. Vi på Skrivna Ark hade dock inte tackat nej till en förlängning av låneavtalet.


Grej of the game: Att kontraktet fixades, nu kan klubben på riktigt börja jobba inför nästa säsong nu när man vet vilken serie man kommer spela i.

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0