Den löjliga säsongen har börjat!



Silly Season har börjat och härmed kommer drygt fem månaders löjliga rykten få fäste och spridas. Skrivna Ark följer givetvis denna säsong också, precis som vanligt. Jag är rätt säker på att Archie är den i redaktionen som är mest intresserad av denna säsong, men nu väljer jag att lägga min näsa i blöt.

- Det sägs att Il Capitano kommer besöka ett par allsvenska klubbar och då troligtvis provträna samt förhandla. Men jag tror själv att Il Capitano inte tar ett snabbt beslut, utan överväger alla möjliga lösningar både fotbollsmässigt och socialt.
Ett förkastligt rykte som hasat sig runt det senaste är att IK Oddevold ska vara ny klubbadress för Il Capitano. Den personen som hittat på det har verkligen glimten i ögat eller är en riktig önsketänkare. För varför skulle Il Capitano välja att spela i ett sämre lag, med sämre ersättning och utveckling? Dessutom har han ju en riktig klubbkänsla till Ljungskile SK.

- Erik Nilsson är tillbaka i Örebro efter lånet och tränar med Örebro SK, för en trupplats till de sista allsvenska omgångarna. ÖSK som ligger på tredje plats i Allsvenskan blir nog en svår nöt att försöka nå en startplats nu för Nilsson. Men det ryktas om att ett par nyckelspelare placeras i andra klubbar, vilket kan öppna för Nilsson. Annars står nog LSK med öppna armar för att ta emot honom.

- Det händer saker i LSK, precis som vi ville det skulle vara! Diskussion har redan tagits med Il Capitano och förhoppningsvis är det fler spelare som det förts diskussion med. Dessutom har man redan nu bokat in en internmatch nu på onsdag, för att prova nya spelare. Det är bra gjort med tanke på att serien avslutades i lördags. Bra jobbat LSK!

- FC Trollhättan åkte ur Superettan och får se fram emot derbyn mot IK Oddefusk nästa år. Nu sviker DJ L-O och hoppar av tränarjobbet. I och med FCT:s degradering kan förhoppningsvis LSK värva någon av de unga hungriga Trollhättespelarna, som inte vill stanna kvar. Tom Pettersson, Viktor Sköld och Agon Beqiri kan vara intressanta spelare därifrån. Andra spelare som kan vara intressanta: Adis Maglic (Carlstad United), Ken Hansson (FC Rosengård) och Ibrahim Tahini (IK Oddevold).

/Kaj Kavaj

Kommentarer
Postat av: Credo

Adis Maglic är, förmodligen, den mest genombrottsfarlige forwarden i båda div 1-serierna.

I år har han spelat hela höstsäsongen med en skada i foten.

Kan ni värva honom har ni gjort ett kap.

2010-11-05 @ 12:10:01
Postat av: Anonym

Jo, försök värva Tahini ifrån hans 2-års kontrakt., in your dreams...

2010-11-22 @ 15:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0