Höstformen fortsätter!



Trots att LSK redan säkrat kontraktet kunde man besegra Väsby United med 1-0. Det var inte storartad match av LSK, som spelade bort bollen många gånger. Dessutom var inte inställningen den bästa på alla spelarna, vilket påverkade. Annars spelade Väsby en bra fotboll, med undantaget att man inte skapade några vidare chanser framåt.

- Johan Patriksson kanonskott som betydde 1-0 var nog hårdare än man trodde. För annars borde Väsbykeepern tagit den som fräste förbi över hans huvud upp i nättaket. Anmärkningsvärt är att Patriksson sällan tar skott från längre håll, som i detta fallet. Men inget ont med det, det förde ju med sig något gott.

- Il Capitano hade inte riktigt vaknat på rätt sida och slog bort väldigt mycket passningar, speciellt i början av matchen. Men det är förhoppningsvis en taktik för att inga klubbar ska lägga några bud på honom efter säsongen så han kan stanna i LSK!

- Aleksandar Kitic visade Väsbyspelare att detta verkligen inte var en vänskapsmatch utan spelade med hjärta och passion som vanligt. Den inställningen som han har i match efter match är beundransvärt!

Grej of the match:
LSK har verkligen vaknat nu i hösttider (september och oktober) och på de senaste 5 matcherna är man obesegrade och har man tagit 13 av 15 poäng. Förhoppningsvis fortsätter formen så man avslutar med en seger borta mot Degerfors IF på lördag!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0