Svängdörrsfotboll avslutade säsongen



Pengarna och placeringen var moroten man kämpade om uppe i Värmland, när LSK mötte Degerfors. Det kan ha varit en av anledningarna till att spelarna slappnade av och kanske inte gav allt i försvarsarbetet. Det blev nämligen stora siffror, åt båda håll. Först tog Degerfors ledningen, men LSK kvitterade bara några minuter senare och så höll det på. Till slut drog de röda ifrån och vann med 5-3, men det räckte ändå för att LSK skulle kunna knipa sjätteplatsen.

- Johan Patriksson har verkligen vaknat nu i höst och för hans egen del skulle han nog viljat att säsongen höll på ett tag till. Mot Degerfors blev det två mål, vilket gör att han kommer upp i tio mål. Förhoppningsvis konserverar han formen till våren, i alla fall om han stannar i Ljungskile - som Skrivna Ark gärna vill.

- Aleksandar Kitic har slipat till sig. I år blev det bara en andraplats i den interna varningsligan efter brassen Josemar, som varit strået vassare trots att han är nykomling i laget.

- Medan LSK spelade en rätt betydelselös match, så tog Syrianska och IFK Norrköping sig upp i Allsvenskan. Skrivna Ark önskar ett stort grattis till dessa lag.

Grej of the game: 
Ljungskile SK ordnade på håret en sjätteplats, vilket får betecknas som godkänt efter en väldigt jämn och bra Superetta. Nu gäller det att få behålla nyckelspelarna så att nästa år kan bli ett riktigt lyckat år! 

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0