Då var det klart då, va?



Min kära kollega på Skrivna Ark, Kaj Kavaj skrev för en tids sedan sitt tips om hur Superettan skulle sluta och vad som krävdes för att Ljungskile SK skulle få stanna kvar i serien. Mot Hammarby kunde en seger definitivt säkra kontraktet. Det började bra också med 1-0 genom Johan Patriksson. Därefter bjöds Hammarby in i matchen genom två mål innan halvtid. Men genom en skarvnick kunde Patriksson kvittera till 2-2, som blev slutresultatet. Och nu ska det mycket till för att LSK ska ha en realistisk risk att åka ner till kvalplatsen.

- Invigningen av nya klubbhuset var ett stort glädjeämne. Men någon lyckad invigning blev det inte. Visst klarades det av att klippa sönder ett band. Men det var inte alla ord som man kunde uppfatta genom det förkastliga högtalarsystemet.

- Det syntes lång väg att det var två lag som var rätt mätta på fotboll och inte var så sugna på att åstakomma något. Det kändes som om de var lite för nöjda och kvalitéen gick ner till en rätt låg nivå. Bland annat var båda Hammarbys mål var rätt tamma ingripanden av LSK-försvaret.

- Det var när David Durmaz byttes in som det började hända saker framåt och såklart är det han som ska spela på högerbacksplatsen!

Grej of the match:
Patriksson har haft en tung säsong, om man ser till målskörden. Men han har tillfört mycket annat och verkligen jobbat för målen. Mot Hammarby kom två och fler lär nog komma i de sista matcherna. Men att han ska komma upp i Skrivna Arks tips på 15 pytsar verkar ganska avlägset just nu, eller?

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0