Gratis är gott!


De legendariska bröderna på bänken tillsammans. FOTO: Bohusläningen


Det var ett heltänt Ljungskile SK, som efter två veckors vilande skulle ta sig an serielunken igen. Dagen till ära hade man tillsammans med sponsorer fått för sig att bjuda publiken på gratis entré. Det lockade många att ta sig till Starke Arvid för en underhållande kämparmatch. LSK spräckte nollan genom Johan Patriksson och sedan var det dags för Gav att pricka in sig och sätta 2-0. Efter det hade LSK flera möjligheter att utöka ledningen ytterligare, men siffrorna stannade vid 2-0, tack vare ett väldigt säkert spel.

- Sällan har jag varit med om ett LSK-lag som var så sammansvetsat som man var mot Assyriska. Senast var mot IFK Göteborg hemma 2008. Men den gången var man sammansvetsat defensivt och effektiva. Denna gång jobbade man över hela banan och backade inte hemåt, trots ledning. Med en hög press och stressande av Assyriskaspelarna på ett rekorderligt sätt var detta ett segerrecept. Det krävdes mycket kraft och ork, men var mycket vägvinnande vilket gjorde att offensiven också blev bättre.

- Mitt under matchen upptäckte att brändmännen att LSK var så heta att man drog igång sirenen och körde en vända.

- Legendens bror fick hoppa in när det återstod en minut. Säga vad man vill om det, men det var något som blivit omtalat efteråt. Dock kan det vara positivt då LSK kan få arbetsro från media och supportrar inför den sista striden nu i höst. Det fick man såklart också genom den viktiga segern mot Assyriska. Mer om Legendens bror lär dyka upp på bloggen senare i veckan (håll ögonen öppna!).

Grej of the match:
Det var något alldeles särskilt med Gav denna tidiga höstkväll. Inte bara det att han gjorde ett både mål och assist, utan det syntes vilken matchvinnare han var i matchen. Han sprang, han slet, han kämpade, han tog stryk och framförallt visade han viljan att vinna! Det utbringade i att han låg bakom båda målen, vilket utmynnade i en seger och antagligen en fantastisk träningsvärk. Att Gavs mål var en riktig pärla går inte att ta ifrån honom heller - det var mäktigt!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0